Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Везни
Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Везни

   Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Везни 
     Планетите препоръчват, да не се подавате на паниката при никакви ситуации. Останете спокойни и не обръщайте внимание на провокации. Ако чувствате, че не можете да решите някакъв проблем, то не настоявайте на всяка цена, а изчакайте. Но не си мислете, че всичко ще се нареди от самосебе си. Просто изчакайте до по-добри времена и се върнете на ситуацията тогава. Вероятно скоро ще ви стане ясно, как да постъпите в определена ситуация.
    Опитвайте да обръщате по-малко внимание на мнението на околните. Поставяйте на първо място своите желания и потребности. Така реализирането на вашите и идеи ще става бързо и все по-бързо.
    Любовен  хороскоп за април 2018 г, за зодия Везни
    Възможно е в този период да опитвате да съпоставяте вашата връзка, с тази на свои близки или приятели. Вероятно ще ви се струва, че тяхната в много отношения се развива  по-добре от вашата. Но няма гаранция, че успявате да проявите обективно отношение. Но скоро ще погледнете с яснота. И ако всичко при другите ви изглежда идеално, то е защото нямате поглед отвътре. Затова не си правете прибързани изводи.
    Също така не е добре да сравнявате сегашната си връзка, с някоя бивша такава. Това няма да донесе нещо ползотворно. Животът е сега, а не в миналото и бъдещето.