Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Лъв
Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Лъв

   Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Лъв
    Вероятно много приятели и близки, през април ще окажат на Лъв всестранна подкрепа в действията му.  В много направления, в работата и в личния живот може да разчитате на протегната ръка за помощ. В трудни моменти ще имате към кого да се обърнете. Затова знайте, че ако възникне трудност, ще ви помогнат. Но не го приемайте, като задължение на другите към вас. Бъдете благодарни затова. И следващият път, когато някой друг има нужда от вас, се постарайте да не отказвате.
    Възможно е в този месец представителите на този зодиакален знак да проявят своите способности в област, далечна от тях, но  която винаги ги е привличали и са мечтали да опитате силите си в нея.
    Любовен  хороскоп за април 2018 г, за зодия Лъв
    В любовта при Лъв всичко ще се развива повече от успешно. Ако имате любим човек, но още не живеете заедно, защото досега не сте се решили на тази сериозна крачка, то сега е подходящото време за това. Разположението на планетите обещава безпроблемно съжителство, което ще укрепи още повече връзката ви.
    Ако има все още какво да изглаждате помежду си, например не ви допада някоя черта в характера на партньора, по добре изяснете това начаса, отколкото да отлагате проблема във времето.