Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Рак
 Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Рак

     Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Рак 
     Възможно е през април, в представителите на този зодиакален знак да възникне усещането, че се оказват в безнадеждна ситуация.  Но това не трябва да ви отчайва. Вероятно всичко изглежда така, само на пръв поглед.  Просто трябва по отблизо и внимателно да вникнете в положението и тогава ще разберете, че не всичко е толкова сложно и безизходно, въпреки че това решение на проблемите няма да ви задоволи напълно.
    Но ако в този момент пожертвате нещо, в скоро бъдеще ще видите новия шанс. Запомнете, че когато една врата се затваря, друга нова врата се отваря.  От вас зависи да опитате да не забуксувате на едно място, ако не всичко което сте замислили се получава. И не попадайте в капана на собствените си съмнения.
    Любовен хороскоп за април 2018 г, за зодия Рак
    Възможно е, някой обстоятелства да се окажат по-силни от вас.  Възможно е, да не можете да наложите някои свои искания и решения. Но не защото, не сте в състояние да  направите нещо по въпроса, а по скоро защото вашата половинка откровено няма да иска да зачита вашето мнение. Ако не ви устройва това положение е нужно да си поговорите затова, че при цялата си любов и уважение, понякога и вие имате вярна преценка за нещата от живота.
    А за тези представители на зодия Рак, със свободно за любов сърце в момента, да внимават с новите си запознанства. Не само ще бъдете въвлечени в неловка ситуация, но и ще преживеете разочарование в скоро време.