Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Риби
    Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Риби

  Астролозите не препоръчват представителите на Риби, да правят някакви конкретни  планове през месеца. Голяма е вероятността от възникването на различни фактори, които ще попречат на това, което сте замислили. Най-добре – действайте според ситуацията. Опитайте да се повече да се осланяте  на своята интуиция. През март 2016, за зодия Риби тя ще свърши чудесна работа за вас.
    Положението ви според планетите, е такова, че не се препоръчва да се залавяте с няколко задачи едновременно. Насочете усилия само върху едно нещо, а после направете преход към друго. Това ви гарантира успешният край на много начинания.
    През този период могат да възникнат разногласия с приятели и близки. Не всичко ще зависи от вашите решения. Постарайте се да продължите напред с чисто съзнание. Не е възможно ,всички от всичко да са доволни от вас. Важно е да сте честен със себе си. Където е необходимо, изкажете мнението си, поспорете, но няма смисъл да се опитвате да убеждавате или отваряте очите на някого, който само говори, а не иска да чуе и дума. В края на краищата, всеки има право на мнение.
    В любовен план, повече от всякога ще бъдете събрани и целеустремени, което по принцип не е свойствено за вас. Действайте бързо и решително – така вашата половинка ще изпадне във възторг от вас.  Независимо дали връзката ви е от скоро или не, препоръчва се да бъдете твърди(?!!!?) и да отстоявате своите позиции. Но също така не променяйте често своето мнение.
    А тези от вас, имащи някакви проблеми или разногласия с някои ваши роднини(а кой ли няма), това е времето за разговор с тях. Но бъдете готови на компромиси.
    В професионално отношение бъдете внимателни и не се впускайте начинания, за които имате съмнения. Някои ситуации, които в момента ви изглеждат печеливши и изгодни, могат скоро да се променят и то не във ваша полза.
    А във финансов план, представителите на зодия Риби, през март 2016 ги много очакват приятни неща.  Очаква се допълнително възнаграждение – например във вид на премии или нещо друго. Също така има вероятност за нов източник на доходи, което е предпоставка за подобрение на материалното ви положение.
    Ако искате всичко да бъде нормално за вашето здраве, е необходимо да спазвате обикновените правила за здравословен живот, добре е да заредите организма си с витамини, времето е все още сравнително хладно.  Ако сте имали сериозно заболяване в предишен период, бъдете внимателни за евентуалното му възобновяване.  Но в общи линии, не се очакват проблеми в здравословно отношение.