Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Водолей
  Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Водолей  

    Има вероятност Водолей да не бъде съвсем лоялен и справедлив в своите действия. Вашето държание ще бъде разрушително във всички направления на живота. Добре е да  оценявате трезво ситуациите, да вземете предвид възникналите грешки и да положите максимум усилия и средства за тяхното възстановяване.
    Втората половина на месеца за Водолей ще бъде успешна и положителна. Но важно е сами да се постараете да разберете, какво искате и към какво да стремите. Ясно определените цели, са основният ключ към успеха.
    В любовта за Водолей не се очаква нещо свръх-необичайно. Вероятно някой от вас ще се запознаят с интересни представители на противоположния пол, но едва ли те ще оставят значима диря в живота ви. Въпреки това ще имате достатъчни вълнуващи мигове заедно.
    А тези от вас, пребиваващи в дълготрайна връзка, е препоръчително да променят своята тактика, станете малко по-непредсказуеми в очите на партньора. Направете нещо неочаквано,но приятно, което вашата половинка не очаква. Така по-често ще виждате блясъка в очите на човека до вас.
    На работа ще ви товарят само с основните ви задължения, не се очакват нови отговорности. Ще се нуждаете от съвет от колега, но се опитахте да разчитате на собствените си възможности.  В свободното време може да помислите за нови проекти и перспективни идеи, които биха променили качеството на живота ви. Разположението на някой от планетите показва, че сега е подходящ период за това.
    Финансовото положение клони към стабилност, но в този месец не се препоръчват значителни придобивки.  Пазете се от мошеници, не се замесвайте в съмнителни мероприятия.
    В случай на здравословно неразположение, на Водолей през март 2016 се препоръчва да не се бави с посещението при лекар и стриктно да изпълнява неговите препоръки. Не се занимавайте със самолечение, така само ще прикриете симптомите, а не самото заболяване, което може да доведе до неприятни последици.
    По хороскоп представителите на този зодиакален знак са предразположени към травми и наранявания, от което следва да бъдете внимателни и да не поемате ненужни рискове.
    В общи линии в здравословен план не се очакват сериозни проблеми.