Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Стрелец
   Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Стрелец 

  Планетите препоръчват на Стрелец да бъдат по-сдържани в изразяване на чувствата си през март 2016, да не бъдат толкова емоционални. Първото впечатление, с което подхождате към хората, както й към новите ситуации, може да ви подведе. Затова не бързайте с изводите, интуицията ви сега може да допусне и грешка.
    При много от вас ще се събуди нова страст – увлечение или хоби.  Също така, усещате, имате голямо влияние върху обкръжението си. Увереността ви и умението да убеждавате, са способни да ви помогнат много в дадена ситуация.
    За представителите на зодия Стрелец, имащи проблеми в своята интимна връзка и дори замислящи се над това, дали има смисъл да продължават така, не се препоръчва да вземат окончателно решение през март 2016. По добре изчакайте известно време и ако дотогава  не настъпят промени се върнете на този въпрос. Но точно в този момент няма да може да вземете обективно решение, изчистено от емоция.
    На работа на Стрелец, се препоръчва да се придържат към своите позиции, да не отстъпват без борба. Ако бъдете уговаряни да вземете участие в начинание, което не е свързано с вашите преки задължения, по добре откажете. В противен случай, това ще ви донесе повече неприятности, отколкото някаква полза за вас лично.
   На много от вас периода е свързан с различни тревоги в службата. Ще усетите активизиране на конкуренцията, бъдете внимателни в това отношение.
Във финансово отношение, много от представителите на този зодиакален знак, месец март 2016 г., е свързан с някои трудности. Това произтича от тривиалния проблем, че се увеличават вашите разходи, но такова увеличение на приходите не се случва. Но това е само временно.    Разположението на планетите предразполага подобряване на този показател в следващ  период, затова ако сте решили да направите голяма покупка например, изчакайте известно време и не ставайте роб на банките в момента.
    В този период много от вас вероятно няма да са достатъчно внимателни към своето здраве, окрилени от заминаващата си зима. А точно сега имунитета на организма е достатъчно слаб и не са изключени вирусни инфекции. Затова  профилактичните мерки в това отношение няма да са излишни.
    Възможно е и поява на хронично главоболие. Причината за това не е сериозна, а обикновена преумора и нередовно хранене. Като цяло не се очакват някакви сериозни здравословни проблеми.