Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Скорпион
 Вероятно на Скорпион ще му се отдаде възможност да завърши някакво начинание, протакало се в дълъг период от времето.

Но въпреки, че сте  полагали дълго време усилия за неговото осъществяване, резултатът може и да не ви удовлетвори. Въпреки това, не правете прибързани изводи. Това е оптималното, което може да получите в този момент, за това не се притеснявайте и бъдете удовлетворени.
    Астролозите препоръчват в този период да забравите за своята хитрост и подмолни действия. Вероятно действията ви няма да останат незабелязани и без последствия, като по този начин рискувате своя авторитет, а връщането на доверието в околните ще бъде трудно.    
    През март 2016 г., представителите на зодия Скорпион ще бъдат силно зависими от своите половинки. Знайте, че вслушването  в желанието и мнението на партньора е добре и понякога необходимо. Но всичко си има граници, иначе това ще доведе до желание за безусловно налагане на неговата позиция. И когато опитате да възразите, реакцията няма да бъде от най-спокойните, затова се опитвайте да поддържате златната среда.
    Периодът е подходящ за съвместно пътуване с вашия любим. Смяната на обстановката и новите емоции ще са от полза за връзката ви.
    През март, Скорпион могат да срещнат някои трудности на работното място. Особено сложно ще бъде положението с тези от вас, заемащи ръководни функции. Вашите идеи ще се възприемат нелесно, затова приложете не традиционни методи за прилагането им.
    Финансовото положение през март 2016, може да се нарече стабилно. Допълнителни финансови доходи, над заплануваните, не се очакват, но в този период ще завържете нови запознанства, оказващи се ключови занапред, за осъществяване на нови проекти или за издигане в службата.
    В този период, слабото място на Скорпион са някой ставни и кожни заболявания, но само ако сте обременени генетично към тях. Например, ако сте наследствено предразположени към ревматизъм, то точно март е месецът в който ще се прояви.
    Бъдете внимателни и се отнесете максимално сериозно към своите кожни петна и бенки, особено ако забелязвате промяна в тях.
    Но в общи линии не се очакват сериозни проблеми в здравословно отношение. Умората, които чувстват напоследък е нормална в този период на годината и можете да я преодолейте с  повече физическа активност.