Месечен хороскоп за март 2016г, за зодия Везни
Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Везни 

  Вероятно представителите на този знак, ще възприемат събитията от живота прекалено близко до сърцето и много лично ще възприемат това, на което досега реално не са обръщали внимание. Ситуациите предразполагат към закачки от вашето обкръжение. Но тези шеги, този път ще ги възприемате докачливо и с лека обида и то главно заради това, че вашите приятели няма да знаят че настъпват ваше болно място. Така че не им се сърдете и бъдете такива, каквото сте си били винаги.
    Има вероятност,  вашата интуиция, на която винаги сте разчитали, дори без да осъзнавате това, през този месец  леко да ви подхлъзне. Затова  избягвайте да правите кардинални изводи за хора и събития от пръв поглед, без да вземете под внимание всички налични факти. Също така няма да ви харесат постъпките на ваши близки и познати в някои ситуации.  Въпреки това се постарайте да не бъдете толкова строги в оценките и уважавайте решенията на другите хора.
    В „романтично отношение“ периодът е изменчив и непостоянен. Разположението на планетите е такова, че не се препоръчва да правите каквито и да е обещания към вашия любим, тъй като едва ли ще ги спазите, въпреки вашето желание и старание(страдание). А това винаги води след себе си само разочарование.
    А за Везни, без връзка в този месец, се очертава запознанство с представител на противоположния пол, което може да прерасне в нещо повече занапред.  В началото едва ли ще възприемате ситуацията така, всичко ще правите само за забавление, но няма да усетите как чувствата ще се задълбочават в течение на времето и ще се стигне до брак, семейство и деца(или в обратен ред).
    Вероятността за някакви промени в професионалната сфера за „добро или лошо“ не се очакват. Периодът е достатъчно стабилен. Възможност за поява на извънредна работа, която няма да бъде обременителна за вас и с която ще се справите лесно и бързо. Постарайте се в този месец да не влизат в конфликт с обкръжението на работното място и особено с ръководството.
    Във финансово отношение март 2016, ще бъде също стабилен. Ще се осъществи ваш замисъл. Кредитите получени през този период, ще бъдат върнати успешно и навреме.
    В този период не се очакват съществени проблеми в здравословно отношение за представителите на зодия Везни.  
    Март е подходящо време за вземане марки за укрепване на имунитета и зареждане на организма с енергия. Занимавайте се с някаква физическа дейност, която ви е по сърце.