Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Дева
Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Дева 

   Има голяма вероятност, че именно в този период, на Дева ще се удаде възможност да даде живот на свои стари идеи,  реализацията на които са замислени от дълго време. А ситуацията сега предполага към практическото им осъществяване. Но все пак бъдете внимателни и се вглеждайте в детайлите, за да не настъпи неприятен обрат.  Ако бъдете съсредоточени и уверени в собствените си сили, всичко ще се получи според очакванията.     
    А във взаимоотношенията с обкръжението при Дева, могат да възникнат някои усложнения. И то не зрелищни конфликти, а вътрешни преживявания в самите тях. Вероятно ще бъдете разочаровани от лицемерието, пред вас едно, а зад гърба ви друго. А това са точно хората, които само вие сте подкрепили за техните постъпки преди известно време. Но не се препоръчва от ваша страна, в този момент да прибегнете до директно изясняване на отношенията. Има си време за всичко, а до тогава вероятно и те ще усетят грешките в поведението си по отношение на вас.
     Март 2016, за представителите на зодия Дева в личните връзки, е един доста сложен период. Тези от вас, имащи интимна връзка ще се сблъскат с неразбиране по много въпроси със своя партньор. Вероятността за това е по-голяма, през втората половина на месеца. А да се убеди половинката в неправотата й, ще бъде просто невъзможно.  За да избегнете тези неприятни ситуации или поне да опитате да ги посмекчите, внимавайте и за своите собствени постъпки, не нагнетявайте напрежението допълнително и не провокирайте излишно любимия си човек. Бъдете последователни в своите действия, придържайте се към избраната от вас позиция и не сменяйте мнението си постоянно.
     В работата се очертава лек застой. Това може да е свързано с нежелание за да извършвате конкретните си задължения или наобратно – с недостиг на време за изпълнението им. Постарайте се, да се научите да казвате „НЕ“  на колегите си, ако техните идеи са неизгодни за вас.
Материалното положение през март 2016 за Дева, ще бъде достатъчно нестабилно. Това вероятно е свързано с непредвидими и неочаквани разходи или със забавяне на парични средства, на които разчитате.
    При някой от вас са възможни коремни неразположения, породени от не съвсем редовния ви режим на хранене и свързани с качеството на продуктите и количеството на сладките и мазни храни. Но като цяло не се очакват някакви сериозни проблеми в здравословен план.