Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Лъв
    Представителите на огнената стихия – зодия Лъв, най-вече е нужно през март 2016 г да бъде сдържани, повече от всякога.

Нежелателно е да се замесвате в конфликтите около вас. Има вероятност, поради това че някой разбрал-недоразбрал, вашите действия в дадена ситуация да се оценят нееднозначно, някой ваши думи ще бъдат преиначени и т.н.
   Също така се препоръчва да не влизате в спорове и конфликти, защото е малка вероятно да излезете краен победител. Съвсем не е изключено дори да пострадате, въпреки, че сте прави. Затова се опитайте да бъдете спокойни и не впечатлителни. Само така контролът на събитията ще бъде в ръцете ви.
     А във вашият интимен свят, за мир и любов може само да си мечтаете. Вашата половинка ще изпълва живота ви с горещи емоции. А те ще бъдат, както положителни, така и не много приятни, но във всички случаи се очертава гореща страст.
     А за останалите представители на зодия Лъв има голяма вероятност за ново запознанство през март, което да има своето си продължение. Тази връзка ще се развива така, както сте си мечтали винаги. Това ще ви помогне да се избавите от свои комплекси и да се отнасяте към себе си с повече уважение и самочувствие, без да сте толкова критичен и взискателен.
     Ако ви предстои началото на нов-бизнес проект или сте натоварени с нови задължения от ръководството, няма да е зле още един път да огледате за пропуски и да проиграйте всяка ситуация. Това ще ви гарантира успешен край на новото начинание.
     Финансовото положение през март 2016 г, може да се нарече стабилно. Ако се налага да вземете някакво решение, свързано с пари, ще е добре да го отложите за втората половина на месеца. Така въпросът ще бъде решен във ваша полза и изгода.
     Възможно е при представителите на зодия лъв Лъв през март да имат някой комплексни проблеми в здравословно състояние.  Може да почувствате слабост, лека температура, нарушение на съня или друго неразположение. В края на зимата организма обикновено страда от намалено ниво на витамини, затова вземете мерки за насищането му.
     Слабото място по правило за тази зодия, през месеца е зрението. Симптом за това може да бъде дори хроничното главоболие.