Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Близнаци
      През март 2016 г., не се препоръчва на Близнаци, да започват изпълнението на важни задачи, ако самите те се съмняват в техния завършек.

  По възможност изчакайте по-подходящ период. В противен случай, не само няма да срещнете подкрепа, но околните ще ви се цупят.

    Ако в това време проявявате много усилия и старание, за изпълнението на каквито и да е задачи, то вие очаквате трудът ви да бъде оценен. Но това ще се случи напред във времето. Бъдещите резултати в момента зависят само от вас.
    Астролозите препоръчват на близнаци през март 2016 да отделят повече време на своите роднини. Например, ако не живеете с родителите си, намерете време да ги навестите. Това ще ги зарадва. Но най-важното в този период е, че семейството може да се сблъска с проблеми, които могат бързо да се разрешат с ваша помощ. Затова се постарайте да отделите внимание на всеки член от семейството си.
    През март тези Близнаци, пребиваващи в сериозна връзка, ситуациите ще се развиват, така както очакват. А на останалите представители на този зодиакален знак им предстоят нови срещи и запознанства с вероятност за възникване на нещо интересно и вълнуващо. Любовта ще ви налее нови сили и емоции, непознати за вас досега.
    В професионално отношение, планетите препоръчват през март 2016 да бъдете последователни. Не прескачайте от една задача на друга, започвайки нещо, без да го довършвате. Предразположени сте към необмислени постъпки. Не поемайте риск, дори да ви изглежда оправдан. Преди да вземете решение, първо внимателно помислете за последствията, ако ситуацията не се развие по планирания начин.
    Препоръчва се да бъдете внимателни в финансово отношение, особено ако имате „общ портфейл“ със своята половинка. Въпреки, че материалното положение не е много стабилно, то може да се влоши още.
    Времето не е чак толкова студено, но съществува повишен риск от простудни заболявания. Не се подвеждайте и помнете, че още сме в началото на годината и трябва да сме облечени топло.
    Не се препоръчва провеждането на курсове за отслабвани, оперативни намеси  и други подобни, организмът е все още слаб от зимата и ще нанесете повече вреда, отколкото полза. Но в общи линии, не се очакват сериозни здравословни проблеми.