Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Телец
  За Телец, през март 2016 са възможни някой неочаквани материални проблеми.

Например може да ви се наложи да се разплатите за някоя услуга, която досега е била безплатна за вас. Но нещо се е изменило или ще станат известни нови факти.
    Също така съществува вероятност за загуба на предмети, имащи материална стойност. Това може да бъде мобилен телефон, лаптоп или някакво друго техническо средства. Но разбира се това няма да се случи, ако бъдете внимателни, така ще избегнете допълнителни разходи.
    Астролозите препоръчват този представителите на този знак от зодиака, да се вглежда в знаците, които съдбата му предоставя, да обръщат внимание на разположението на  обкръжаващите предмети, но без да се стига до суеверие  фатализъм. Не игнорирайте предупрежденията на съдбата.
    През март Телец ги чака нови и интересни събития в любовта. За тези без връзка в момента, ги очаква през втората част на месеца, запознанство с представител на противоположния пол. А това може да се случи и в най-неочакваната ситуация и място. Вероятно ще хлътнете до уши, но разположението на планетите е такова, че внимавайте все пак в емоциите, запазете част от разсъдъка си, въпреки еуфорията.
    Не така стои въпросът при Телец, намиращ се в състояние на продължителна връзка. Трябва да сте отворени към партньора и да разговаряте за всеки възникнал проблем. Така ще сте спокоен, че в трудни минути ще можете да разчитате на любимия човек. Като никога в този момент роднините, няма да ви създават проблеми, дори ще срещате подкрепа.
    Работещите Телец да се опитват да не зациклят на незначителните въпроси. Има моменти, които ще ви донесат някакво неудобство, но всичко отминава със или без ваша намеса. Важно е винаги да сте в течение на новостите.
    Финансовото положение през март 2016г., можем да го характеризираме, като стабилно. Това се отнася и за тези от вас занимаващи се със собствен бизнес. Ще успеете да разнообразите предлаганите дейности и да привлечете нови клиенти.
    През март Телец да бъде внимателен със заболявания свързани с половата система. Дори и ако се чувствате добре, бъдете предпазливи и не е излишно да си направите изследване, което ще ви спести тревоги занапред.