Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Овен
    Месечен хороскоп за март 2016 г, за зодия Овен     През март 2016 г., Овен повече от всякога ще успява да контролира ситуациите, възникващи в техния живот.

  Вероятно някой проблеми ще възникват поради това, че ще искате да се справите със всичко наведнъж. Не се пресилвайте – време има всичко.

    Астролозите препоръчват да преосмислите много неща от живота си. Направете си изводите без външна намеса, поставете вашето мнение на преден план. Дайте знак на обкръжението, че имате ясна и силна воля.
    Проявете нестандартност в интимната си връзка. Разбира се посещението на заведение или кино, е колкото банално, толкова и забавно. Но все пак опитайте да внесете нещо ново в отношенията си. Посетете места, където не сте били заедно досега, направете нещо интересно. Това неименуемо ще внесе свежест във връзката ви, а точно в този момент, тя отчаяно има нужда точно от това.
    На много от вас ще бъде трудно да гледат на света реално, а във връзка с това навярно няма да забелязват някой явни недостатъци на своя партньор. Постарайте се трезво да оцените ситуацията. Така бихте избегнали някои изненади за в бъдеще.
    За обвързания Овен е подходящо време за семейно пътуване, например може да посетите свои роднини или близки. Ще си припомните, колко приятно е да сте заедно. Ще преоткриете, колко е вълнуващо  разнообразието в любовният живот.
    В професионално отношение, представителите на зодия Овен, не ги очаква нещо ново, промените са малко вероятни, няма да има разместване в кариерната йерархия.
    Постарайте се да не попадате в конфликти с ръководството.  Но все пак през втората половина на периода е възможно предложение за нова работа. Положението на планетите, благоприятстват положително решение от ваша страна, колкото и да се колебаете, колкото и да не забелязвате перспектива. Ползите ще се появят в по-късен етап. Не пропускайте своят шанс.
    Доходите, повече от всякога ще бъдат стабилни. Ако замисляте да направите някоя придобивка, времето е подходящо за това. Покупките извършени сега, не само ще са ви от полза, но ще предизвикат и положителни емоции.
    Ако имате възможност, една кратка почивка ще се отрази благотворно и релаксиращо на здравето ви.
    Бъдете внимателни с хранителния си режим, в противен случай са възможни леки неразположения.
    Полезна би била умерена физическа активност.  В общи линии, не се очакват проблеми в здравословно отношение.