Как целуват зодиите
   Целувката е способна да завърти главата и на най-хладнокръвният човек. А знаете ли, че представителите на различните зодиакални знаци, целуват по различен начин? Удивително, но планетите и тук оказват своето непреодолимо влияние. А ако вие, все още предвкусвате своята първа целувка, първо уточнете каква зодия е вашият възлюбен, за да разберете какво да очаквате занапред.

{jumi[ads/ads-468.php]}
    Овен
 Интересно, че представителите на този знак от зодиака, не се славят,  като любители и ценители на целувката. Овен целува, само когато е в добро настроение. А тогава е готов да разцелува дори първият срещнат, ако му е поне малко симпатичен. В детайли целувката му е доста гореща, но трудно може да се нарече еротична. Овен не са целомъдрени, но лишени от нежност могат да причинят болка, а дори и рани.
    Телец
 Представителите на този знак се целуват само с тези, които добре познават. А целувката им може да стане дежурна, без много страст, като например когато излизате или се прибирате. Но влюбеният Телец целува леко и нежно, а жената след това се чувства уверена и защитена, а мъжът целунат от (жена) Телец забравя за всичко друго около себе си.
    Близнаци
 Близнаците търсят разнообразието навсякъде, дори и тук. Родените под този знак на зодиака се целуват често, но без да вплитат душата си. По скоро това е признак на приятелско отношение и признателност, отколкото изразяване на любовни чувства. Но именно Близнаци са царете на еротиката и от тяхната целувка ще ви побиват тръпки, за дълго време.
    Рак
    Тези, които са родени под знака на Рак, предпочитат тях да ги целуват. Но пък техните целувки са нежни и любящи. Представителите на този зодиакален знак скоро започват да проявяват душевна привързаност, загриженост и любов. Не приемат целувката без топло чувство, нямат понятие „дежурна целувка“ , като при Телец. В случай на обида се затварят в себе си, а ако ви целунат – това означава пълно опрощение. Целувката на Рак, не разпалва страсти, но е нежно-приятна.
    Лъв
    Любители на удоволствията, във всичките им форми, родените под знакът на Лъвът са убедени, че целувката трябва да е чувствена и страстна. За това те се стараят с пълна сила, а вие чувствате вашите уста след това, като пресушена бутилка. Ако Рак избягва публичността, то при Лъв задръжки няма – дори изпитва удоволствие да демонстрира своите чувства. А онези лигави примлясквания в знак на благодарност или на признателност са далеч от същността им.
     Дева
  Представителите на този зодиакален знак, целуват, така както проявяват чувствата си въобще: скромни, сдържани и предпочитат да го правят само със своя любим човек. Избягват публичността и всякакви такива демонстрации. Като цяло Дева са доста придирчиви и даже заемат последно място, като количество целувки от всички знаци от зодиака. В никакъв случай не са склонни до опрат устни до несимпатичен за тях човек.