Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Водолей
   През февруари, Водолей може да се окаже в някой нетипични за него ситуации. Но наредбата на звездите е такава, че няма смисъл да полагате усилия, за да променяте статуквото.

     Оставете всичко така, както си е и опитайте да продължите напред, а не да тъпчете на едно място. С времето всички въпроси, ще се реша,т като че ли от само себе си, но наистина е нужно време.
    Не се очертават някакви положителни тенденции с благоприятни последици през февруари 2017 г., по-вероятни са неочакваните трудности. Не трябва да се доверявате сляпо на непознати хора.
    В любовта при Водолей, през този месец всичко става явно. Ще погледнете на ситуацията реално, ще излязат на преден план негативните черти на партньора ви, ако имате такъв разбира се. През февруари 2017 г., си определете приоритетите, вижте кое е важното в живота за вас, а това което има второстепенно значение го загърбете.
    А за тези Водолей, без връзка до този момент, се очертава възможност за такава. Обектът на вашите симпатии, ще откликне на вашето внимание, благодарение, на проявеното ви упорство, настойчивост и решителност. Е да, необходимо е да правите разлика, между настойчивост и досада. Отношенията, породени в този период, ще бъдат дълги и при желание ще прераснат в нещо по-голямо за в бъдеще.