Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Козирог
   Представителите на този зодиакален знак, ще научат много през месец февруари. Това е свързано при някой Козирог с разширяване на техния мироглед.

          При други настъпват големи промени в живота им. Планетите не препоръчват през този период да разделяте задачите на важни и маловажни. Опитайте да изравните приоритетите.
    Събитията във вашият живот, вероятно ще бъдат съдбоносни и определящи за вашето бъдеще. Използвайте до максимум своя жизнен опит, а така също се възползвайте от опита на своите близки и познати.  Това ще ви помогне, да разрешите, както лични, така и служебни проблеми.
    Планетите са разположени така, че не се отхвърля поемането на риск. В момента това е оправдан риск. Е разбира се, не става въпрос за някакви съмнителни начинания, но ако видите дори и малка възможност – действайте.
    Козирог, в този период ще бъде доста инатлив, което ще доведе до неразбиране от партньора, прерастващо в спорове и конфликти, особено ако връзката ви е скорошна.  Ако все пак искате да избегнете това развитие, бъдете търпеливи и не проявявайте толкова явно вашето упорство. Не прекрачвайте границата, в противен случай изходът е ясен.
    Покажете са на любимият човек от добрата си страна, ако искате да запазите връзката си. Дайте му възможност да ви оцени по достойнство и нещата ще се подредят.