Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Скорпион
По това време представителите на този зодиакален знак, ще бъдат настроени за компромис и дари на отстъпки, което е отклонение от нормите за тях.

     Възможно е не да дърпате напред, а първо да се замислите за пътя, който ви предстои. Това няма как да не повлияе на вашето бъдеще.
    Много от вас ще погледнат на действителността повече от прагматично.  Ще започнете да гледате на живота такъв, какъвто е, ще оценявате събитията без розовите си очила. Астролозите считат, че най-успешната тактика, за постигане на добри резултати в периода февруари 2017 г, е отстъпчивост и спокойствие.
    Вероятно в този период, Скорпион без връзка в момента, ще срещне любовта на своя живот. Но трябва да се знае, че обекта на вашите симпатии в началото или на първата среща, няма да създаде у вас някакво положително впечатление и да се възрази буря от приятни емоции, дори напротив. Но в съвсем кратко време, ще промените мнението си за този човек и ще бъдете залети от топли чувства. Една любов, колкото по-бавно пламва, толкова по-дълго време ще съществува.
    Работещите Скорпион, ще се окажат на кръстопът в професионалната сфера. Ще се колебаете, как да действате и по кой път да поемете.  Това се отнася, както за представителите на този зодиакален знак с пряк ръководител, така и тези развиващи свой бизнес. Сами разбирате, колко внимателни трябва да бъдете.