Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Дева
  През вторият месец на 2017 г., живота на много от представителите на този зодиакален знак ще бъде разположен на кръстопът.  

     Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Дева –   През вторият месец на 2017 г., живота на много от представителите на този зодиакален знак ще бъде разположен на кръстопът.  Ще бъдете скептично настроен към съветите на околните, но планетите препоръчват да не бъдете толкова категорични. Напълно е вероятно, един поглед отстрани да ви помогне да вземете правилното решение в дадена ситуация, в което дълго сте се съмнявали.
    Всички ваши решения трябва да бъдат внимателно и прецизно обмислени. Анализирайте по няколко пъти всички възможности, преди да  направите окончателни изводи.
    За много от вас през февруари се открива възможност за пътуване извън граница. Бъдете внимателни при избора на транспорт. В противен случай е налице възникване на непредвидими ситуации, които могат да попречат на реализирането на вашите планове.
    В този месец вероятно ще получите отговор на всички интересуващи ви въпроси, отнасящи се за вашата връзка. Вашият партньор ще бъде пределно искрен и открит. Но планетите предполагат,че няма да  вземате всичко за чиста монета. Но това не е повод да обвинявате вашият любим в лъжа – просто новата информация ще бъде неочаквана за вас и ще ви се стори невярна.
    А за Девa, които нямат връзка в момента, февруари предразполага към запознанство с представител на противоположния пол. Но разположението на планетите в хороскопа е такова, че астролозите не препоръчват възникването на по-близки отношения точно в този период.  Вероятно е да не получите това, което очаквате от евентуалният партньор.