Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Лъв
 В този период, планетите препоръчват да проявите търпимост в отношенията в една евентуална връзка.  Ако зациклите на едно място, ще изглеждате скучни. 

 Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Лъв     В този период Лъв ще бъдат не много съсредоточени и разсеяни, което за типичният представител на този зодиакален знак не е свойствено. Ще ви бъде трудно да поддържате сериозен разговор и трудно ще влизате в ритъм в ежедневието си.
    Избягвайте споровете и дискусиите – вашите думи няма да бъдат изтълкувани коректно и няма да изглеждате в най-добрата си светлина. Мислете по-вече, а говорете по-малко.  Не се разпръсквайте по дреболии, пестете силата си за действително важните неща.
    В този период, планетите препоръчват да проявите търпимост в отношенията в една евентуална връзка.  Ако зациклите на едно място, ще изглеждате скучни. Не затрупвайте партньора си с изисквания, особено ако сте заедно отскоро. Не бъдете прекалено емоционални и не се дразнете от маловажни неща.
    През февруари 2017 г., за работещите представители на този зодиакален знак, ще се появят нови  отговорности. Ще бъдете енергични  амбициозни, но не се нагърбвайте с чуждите задължения, защото може и да не се справите и ще подведете себе си и околните. Не се предполага кариерно развитие, дори е вероятно да възникне съмнение във вашите професионални качества. Направете всичко за да опровергаете това. Изпълнявайте задачите си бързо и точно, но не и над възможностите. Съществуват предпоставки за физическа и морална преумора.