Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Рак
Вторият месец на новата 2017 година, обещава за Рак  много очаквания за бъдещето. Но не трябва да се надявате на много бързи промени.

       Вторият месец на новата 2017 година, обещава за Рак  много очаквания за бъдещето. Но не трябва да се надявате на много бързи промени. Не всичко ще безгрижно и безоблачно. Представителите на този зодиакален знак, ще трябва доста да се потрудят и да положат определени усилия. А според Звездната карта, този труд ще се отблагодари.
    Очакват се и приятни изненади, от които ще останете доволни.  Февруари 2017, ще стане месецът, в който много от вашите мечти и копнежи ще се реализират в живота.     
    В романтичен план, се открива шанс за продължителна връзка, изтъкана от любов и страст. Е, планетите не обещават, че всичко ще бъде гладко и съвсем безпроблемно. Вероятно ще възникват малки конфликти, причина за които ще бъдат ваши действия или изречени думи. Но винаги има шанс навреме да се поправи ситуацията и всичко да се върне в старото си русло. Важното е, да не изпуснете момента за това.
    А за тези Рак, намиращи се в дълговременна връзка или брак, месецът е под знака на семейството. Навярно при вас, заедно с вашата половинка, а защо не и с децата,  ще се появят нови съвместни интереси, които ще подействат сплотяващо.