Любов под знакът на Водолея
Любов под знакът на Водолея.   

    На 20 януари, Слънцето напусна Козирог и се настани в знакът на  Водолей, където ще пребъде до 18 февруари. Водолей – знак на свободата, действието и разбира се на оригиналността.  Ако ви огрее щастието да срещнете своята половинка в периода 20 януари – 18 февруари, вашите отношения ще бъдат пламенни и нестандартни, но ще напомнят повече нежно приятелство, отколкото жарка любов. Не очаквайте от партньора дълбоки страсти, както и ревност и интриги.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Можете да се отличавате изключително един от друг: по възраст, интелект, социален статус, интереси, но също така може така, да си подхождате, че ще бъдете неразделни. Вероятно връзката би се основавала на основата на приятелството и общите интереси. Слънцето във Водолей е в изгнание (астрологичен термин), а това означава, че между вас няма да има място за индивидуалност и егоизъм. Прозаичността и баналността са непознати за Водолей, а казано по друг начин – „нека  скуката да напусне“.
    Ще ви се искате да се откроявате от околните, да показвате своята оригиналност. Ще сте настроени за романтика и приключения, ще сте отворени за нови знания.
    Ще имате силното желание и дързост, да шокирате обкръжението си, да рушите установените норми, да прекрачвате рамките на приличието, дори ако вие или вашият партньор сте хора на строгите правила.  Още от  мигът на вашата първа среща, ще сте обладани от желанието за авантюризъм и приключения.
     Любовният ви живот ще бъде изпълнен с различни преживявания и неочаквани събития. Но бъдете готови на всичко. Възможни са чести раздели и сдобрявания. Все пак едва ли сте сключили сделка с покровителят на Водолей – планетата Уран, че любовта ви ще е вечна.
     Но все пак за да продължи приказката по-дълго, разберете какво означава думата лоялност и споделете значението й в коментарите по-долу, за да разберат и останалите. В никакъв случай не ограничавайте свободата на любимият човек.  Ако Уран усети това, ще се постарая да ви раздели, за да освободи енергията на връзката. Бъдете малко откачени, непредсказуеми, нестандартни, само така може да съществува такава любов.
     А ако желаете тя да продължи, ще трябва да се потрудите за това. Бъдете си упора, стремете се към разбиране на чувствата на другия, открийте общите си интереси. Не се ревнувайте, никакви трагедии и сълзи.
    Съдбата на връзката за съжаление не зависи само от вас, но и от това кога се е осъществила. Например ако всичко е започнало около 20 – 24 януари, ще бъдете щастливи и хармонични. В този период здраво действат благоприятните аспекти между Слънце, Юпитер и Уран (нали така?). А Венера все още в знака на Козирог, принуждава към стабилност и постоянство
За сметка на това, тези от които ще започнат съвместният си път около 26 – 31 януари, ще срещнат сериозни препятствия. Но ако ги преодолеете заедно, ще продължите заедно напред.
     Особено страстна ще бъде връзката, зачената в период 2 – 6  февруари, когато Венера (ха, ама това е планетата на любовта) ще е в във Водолей, и ще има благоприятни аспекти с Юпитер и Уран.
А любовта, възникнала на 10 февруари, ще бъде изправена пред големи изпитания. Сатурн с радост ще се погрижи за това.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Уважавайте се един друг, съхранете чувствата си и винаги ще си останете щастливи. Главното за периода на Водолея – наслаждавайте се на живота, мислете за бъдещето, но не забравяйте опита на миналото.