Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Близнаци
Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Близнаци –  Един успешен период за представителите на този зодиакален знак.

     В много отношения , ще надминете самите себе си. Месецът е подходящ за довършването на всякакви задачи, които сте отлагали досега. Настъпило е времето за действие. Ще се справите по-бързо от очакваното и всичко ще се окаже, не толкова сложно, както е изглеждало до този момент.
    Но има и един такъв момент – знайте, че понякога е за предпочитане да се слеете с обкръжението. Не поставяйте винаги вашето мнение на преден план, намирайте общ език с околните. Така ще бъдете винаги в играта.
Период, подходящ  за акумулиране на знания и придобиване на ценен опит. Ще възприемате новото без затруднения – чужд език или каквото ви е интересно. Време е да проявите интелектуалните си способности.
    В романтичен план, всичко ще зависи от самите вас. Вероятно вие ще бъдете активната страна във вашата връзка. Ако искате всичко да върви по „мед и масло“ бъдете непринуден и не задълбавайте в излишни спорове. Едва ли сега е времето за изясняване на отношенията.
    Бъдете по-чувствени по отношение на партньора и му отделяйте малко повече внимание. Бъдете  наясно с неговите интереси и предпочитания. В противен случай, ако решите да му направите приятна изненада по някакъв повод, незнанието ще донесе противоположен резултат.