Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Овен
За Овен, намиращи се във връзка, се усеща тъга по свободата и желание към вкуса на предишният живот.

     През февруари 2017 г. представителите на този знак ще бъдат на помощ на практически всички в своето обкръжение. Не само ще оказвате внимание на тези, които се обръщат към вас, но и сами ще си предлагате услугите. Това е чудесно, но в крайна сметка попадате в зависимост от чуждата необходимост. Една от главните необходимости в този период за Овен, е да не бъде прекалено натрапчив и да осъзнае кога да спре да се раздава.
      Леко трябва да забавите ежедневието. Посветете февруари в планирането на бъдещите си действия, но тяхното реализиране оставете за по-късен етап. Препоръчва се, да не се започва изпълнението на нови задачи. Дори ако си мислите, че всичко е добре замислено, то вероятно ще се появят нови идеи, с още по-примамливи перспективи. Възможни трудности в пътуванията, например ще желаете да сте на две места почти едновременно, за което няма да ви стигне времето.
      За Овен, намиращи се във връзка, се усеща тъга по свободата и желание към вкуса на предишният живот. Възможно е това да е породено от партньора, вследствие на намеса в личното ви пространство. А и няма да ви хареса стремежа на вашата половинка, във втората половина на февруари, към налагане на мнението си във всяка ситуация. Опитайте се да обясните проблема така, че да го разбере, но в никакъв случай не се нагнетявате вътрешно, за да не избухнете отведнъж.