Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Риби
   Февруари 2017 г., ще бъде много успешен месец за Риби.  Успехът ще съпътства представителите на този зодиакален знак  буквално навсякъде, където се докоснат.

      Месечен хороскоп за февруари 2017 г, за зодия Риби   

Не се препоръчва да прехвърляте отговорността за каквото и да е на другите хора, дори и на най-близките. Не смятайте, че те ще се справят по добре от вас, особено точно сега, когато сте в стихията си.
        Сега дори е подходящ период за едно пътуване или пътешествие, най-добре ако е планувано отпреди.
        Съществува голяма вероятност в живота на Риби, да се появи човек, проявяващ симпатия към тях, че дори и повече от симпатия. Но за съжаление този човек няма да бъде интересен за вас, като потенциален партньор. Ако се сблъскате с такава ситуация, постарайте се да обясните на нещастника своята позиция, но защо ли? – едва ли ще се вслуша във вашите думи. Опитайте да се абстрахирате от това поведение и не се чувствайте виновни.
        Подреждането на планетите е такова, че не се препоръчва да проявявате инициатива в една връзка. Не започвайте приятелство с надежда за нещо повече. Разбира се, това не е невъзможно, но тези отношения ще бъдат сложни от астрологична гледна точка.
        В професионално отношение, през този месец, всичко ще си бъде като по вода. Малка вероятност от резки промени. Каквото и да правите, ръководството ще гледа към вас благосклонно, и това ще се материализира към вас през следващите месеци.