Годишен Хороскоп Овен за 2019 г. – Никога няма да ви напусне импулса за независимост и лична свобода
 Годишен Хороскоп Овен. 2019 г. за типичният Овен ще донесе интерес към духовността и духовното израстване и развитие. Ще забележите засилване на вашата интуиция, на все по-ярки и цветни сънища носещи определен смисъл. Вероятност на увлечение към религията и мистиката, психологията и способите за изучаване на своя вътрешен свят. Всичко тайнствено и загадъчно ще става все по-привлекателно за вас през 2019г.

      Никога няма да ви напусне импулса за независимост и лична свобода. Повече от всякога ще бъдете готови да защитавате своите права, свободно да защитавате своето мнение, ще бъдете по-активни в всекидневните спорове. Проявява се желание да покажете своята оригиналност, да се опитате да не се претопявате в посредствеността на общата маса. 2019 година ще разкрие у вас нови творчески способности и необичайни таланти, особено за овните, родени между 27-ми март и 6-ти април. Но и останалите представители на зодията ще бъдат близко до това да видят себе си в нова светлина.
      Ако се занимавате със собствен бизнес 2019 година ще донесе стабилност. Повече спокойствие очаква и Овните занимаващи се с инвестиции. Не бива да очаквате някакви особени печалби, но и загубите ще са малко вероятни. Отнесете се максимално отговорно и последователно по въпросите свързани с изплащане на дългове и кредити.
     В периода от май до октомври, се засилва желанието за лична свобода и независимост. Има вероятност да срещнете някой ограничения и обстоятелства, по-силни от вас. Вероятно те са свързани с вашата работа и кариера, където се надявате на повече свобода и креативност, но това ще изисква търпение и упоритост. Всеки иска бързи успехи, но по този начин само ще поставите допълнителни препятствия към тях.
     През юни – юли използвайте вашата прословута интуиция в разрешаването на проблеми свързани с пари, бизнес и инвестиции. В този период се очаква новост в интимната област, където ще имате възможност да реализирате и най-смелите си фантазии.
     Периодите от януари до март, като и септември на 2019 година ще са благоприятни за вашите усилия в работата. Последователността и упоритостта ще се отблагодарят с чудесни резултати.
     Според източната астрология 2019 е годината на земната Свиня, което за Овен означава един сложен и изпълнен с обрати период, но изпълнен с положителна перспектива. Това е година на подем и активност. Овен винаги е бил пълен с енергия и желание за промяна. Но небива да се осланя на късмета – необходимо е да развива своята интуиция и да усъвършенства своята квалификация.