Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Риби
Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Риби       Хороскопът за месец януари 2018 г., за зодия Риби не препоръчва да се  предприемат някакви сериозни промени в своя живот.

Това само да доведе до неочаквани проблеми, чието разрешаване не ще бъде никак лесно. Каквото и да правите, първо го преценявайте добре, за да не навредите на себе си.
    В началото на годната на Кучето, късметът не ще подмине представителите на този зодиакален знак. Съдбата ще ви поднесе неочакван, но много приятен подарък. Не потискайте вроденото си любопитство. Така интересните събития няма да ви подминат.
    Началото на годината за Риби, в личен план,  ще бъде изпълнена с изпитания. Нерядко ще възникват безпочвени спорове и безсмислени конфликти с вашият партньор. Предразположени сте през месец януари към криза в отношенията.
    Бъдете малко по-спокойни, по-тактични, не изразявайте вашите емоции и недоволства прекалено бурно, не натоварвайте връзката си с външни проблеми. Дръжте околните настрана от личните си отношения, няма да бъдете разбрани, а и така ще се нагнети обстановката допълнително.
    За да не се почувства вашият  любим човек изоставен и изолиран от вашият живот, се постарайте да си намерете общи интереси и теми на разговор. Необходимо е да се сближите и преоткриете и да започнете да се разбирате един друг.
    В професионален план, януари 2018 г., за работещите Риби, ще донесе не съвсем приятни събития. Ще се обръща по-малко внимание на вас и вашите идеи в сравнение с предишни периоди. Не се препоръчва смяна на работа или някакви други промени. Ще настъпят и по-подходящи времена за това. За момента си изпълнявайте задълженията, не провокирайте недоволство в ръководството и се не навлизайте от конфликти с колегите си.
    През януари, едва ли ще забележите някакво благоприятно развитие на финансите си. Но тава не трябва да ви притеснява, ако всичко върви както досега, в следващите периоди материалното ви положение ще се подобри.
    В началото на годината сте изложени на риск от простудни заболявания. Затова внимавайте как се обличате и не пренебрегвайте средствата за профилактика.