Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Водолей
 Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Водолей      Звездите препоръчват Водолей в януари 2018 г., да бъде  по-решителен и самостоятелен.  Вие сте зависим от мнението на околните. Опитайте се да им представите своя поглед върху нещата.

    Почти сигурно е, че в този месец ще се осъществят нови стратегически запознанства, които ще са ви от полза за бъдещето. Не се опитвайте да запознавате новите приятели с настоящите си, тъй като няма да имат някакви допирни точки.
    Все пак не пренебрегвайте мнението на хора, на които им имате доверие, така може да се измъкнете от някой сложни ситуации.
    Не е желателно Водолей, през януари 2018 г., да взема кардинални решения в любовния си живот. Дори и ако дълго сте планирали нещо, го отложете за по благоприятен период. Така ще имате възможност да го обмислите още веднъж.
    Представителите на тази зодия, по правило държат на своята лична свобода, затова някои наложени ограничения биха повлияли негативно на моралното състояние на Водолей в една евентуална връзка.  Отделете повече време за своят партньор, посетете нови места, а понякога е и полезно да поскучаете с любимият си човек.
    В професионално отношение е малка вероятността за възникване на нови възможности. Но различните проблеми ще ви се отдават лесно за разрешаване. Може да ви се възложат нови отговорности, което ще ви натовари допълнително, но това ще бъде една от перспективите за кариерно развитие.
    Усилията положени на работата, ще ви се отплатят във финансово отношение.

Постарайте се да избегнете замесването в съмнителни начинания, свързани с евентуално нарушаване на закона по един или друг начин.

Не се затрупвайте с работа, която няма да може да изпълните.
    В началото на годината бъдете особено внимателни, има вероятност от травми на крайниците. Гледайте в краката си, а не към звездите, за да избегнете наранявания.  Полезни биха били и заниманията със спорт, запишете се в някоя фитнес-зала, но трябва да се въоръжите с търпение, за да постигнете резултати.