Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Козирог
 Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Козирог      Звездите обещават, че в началото на годината на Кучето ще бъде успешна за зодия Козирог. А успехът ще ви съпровожда във  всички действия. Това е период, благоприятен за довършването на задачи, в чиито изпълнение сте се притеснявали до този момент.
    Желателно е, Козирог да се вслушат в съветите на хората, особено на най-близките. Помнете, че тези съвети не винаги ще съвпадат с вашите виждания, разбира се не трябва да ги спазвате сляпо, но едно мнение в повече, погледнато отвън винаги е полезно. Избирайте си цели, които искате да се изпълнят занапред, трезво оценявайте всяка ситуация, не отстъпвайте от своите планове в момент, когато всичко ви се получава.
    Януари 2018 г., в романтичен план, за представителите на този знак ще бъде радушен. За Козирог съществува голяма вероятност да срещнат човека, с който между вас ще възникнат силни чувства и с който ще си подхождате идеално. Късметът ви се усмихва, но това се очертава да се случи в края на периода.
    А в живота на Козирог с връзка в момента ще е изпълнен с романтика и приятни преживявания. Но за това трябва да полагат усилия и двамата партньори. 
    В професионален план, работещият Козирог е пълен с енергия, в състояние сте да се справите със много задачи едновременно, а положителните резултати няма да закъснеят.
    Финансовото положение през януари 2018 г., може значително да се подобри.  Подходящо време за стартиране на нови проекти.  Спазвайте тактичност и вежливост към своите партньори.
    Но със здравето при Козирог, в началото на годината може да има проблеми. Има вероятност да се появят заболявания, които досега са ви отбягвали. Обърнете внимание на профилактиката на щитовидната жлеза и на ендокринната система. Това са слабите места на тази зодия в началото на годината.