Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Стрелец
Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Стрелец       Януари 2018 г. ще внесе в живота на Стрелец определена нестабилност. Но във вашите ръце и по вашите сили е да измените ситуацията в една или друга насока.

  Не прехвърляйте своите задължения на плещите на околните, дори и на най-близките. А дори и да се съгласят да ви помогнат , те ще го направят по начин, изгоден им на тях.  А нали е важно във вашия си живот, да се изпълняват вашите идеи.
    Бъдете още по-напористи, целеустремени и не оставяйте събитията да се случват от само себе си. Запомнете, че най-лошото действие е бездействието.
    През януари 2018 г., при Стрелец е налице възможност за интересно запознанство с представител на противоположния пол, което може да се задълбочи в продължителна връзка.  И ако тя е основана на взаимното доверие и уважение, то ви чакат щастливи моменти.
    На Стрелец е присъща излишна емоционалност и темперамент. А тези качества може да ви изиграят лоша шега в една връзка, затова се постарайте да бъдете по-спокойни и търпеливи.  Поради това, че реагирате прекалено бурно в различните ситуации, първо вниквайте в проблема и не правете прибързани заключения. Не се връщайте по няколко пъти на един и същ  проблем, който вече е обсъден.
    Не се притеснявайте да се извините на любим човек, ако разберете че сте постъпили неправилно, въпреки че е малко вероятно да разберете че сте сгрешили, във вашето съзнание вие винаги сте прави, чисти и безгрешни.
    В този период е възможно увеличение на дохода. Финансовите надежди за януари 2018 г., които имат представителите на този зодиакален знак, навярно ще се оправдаят.  Възможно е да се сдобиете с ценна покупка.
    Вероятно ви се иска да започнете нов метод на някакво профилактично лечение, а периода благоприятства това. Само не прибягвайте до нещо екстремално и непривично за вас.
    Отделете внимание на отделителната система, в организма могат да се натрупат излишни течности, а от там – оттоци и затруднения в сърдечно-съдовата система и промяна в кръвното налягане. Ако тези проблеми ви засягат, то вземете незабавни мерки.