Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Скорпион
Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Скорпион      В началото на годината, януари 2018, Скорпион повече от всякога ще се намира в състояние на неопределеност.

  Някакви важни и неотложни задачи най-вероятно няма да ги вълнуват. Така че, може да се опитате да се видите в това време в ново амплоа, в непривична за вас област, за да намерите занимание по душа.
    Малко вероятни са някакви сериозни промени в живота на Скорпион в януари 2018 г. А и повечето от вас едва ли биха искали такива. Предстои ви да помислите, какво в действително желаете в живота и за напред може всичко се промени.  През януари ще срещнете хора, които ще повлияят положително върху формирането на личността ви и вашето духовно развитие.
    Ще бъдете свидетел през втората половина на януари на множество клюки, но не се доверявайте на непроверена информация.
    За Скорпион във връзка предстои да си даде сметка за отношенията с партньора. Може да ви се наложи да се борите за да ги спасите. А затова е нужно само да направите някой малки, неизбежни компромиси, да пожертвате някои свои желания пред общите.
    Постарайте се да прекарвате повече време с любимият човек, разговаряйте за проблемите, обсъждайте различни теми, даже такива, които лично на вас не са ви интересни. Преживявайте проблемите и интересите на партньора.
    През януари 2018 г. за работещият Скорпион в отношенията с колегите ще възникнат неразбирателства. Постарайте се да не преминавате границата, изяснявайте проблемите със партньорите, за да не се провокира необратим конфликт. Не започвайте излишни спорове.
    Финансовото положение е такова, каквото сам си го направите, всичко е във ръцете ви. Затова работете с пълни сили и ще останете доволни. Довършете начинанията, които досега сте отлагали за по-късно. Не е  подходящ период за големи покупки.
    В началото на годината на Кучето съществува риск от инфекциозни и вирусни заболявания.  Не е късно за ваксинация, избягвайте големите струпвания на хора, за да не се заразите. Може да ви настигне болежка, от която сте си мислели, че вече сте се отървали. Бъдете подготвени за това.