Месечен хороскоп за януари 2018 г, за зодия Везни
Месечен хороскоп за  януари 2018 г, за зодия Везни.    В началото на година на Кучето, представителите на зодия Везни ще получат това, което са заслужили според предишните периоди

В случай на неуспех и на неудовлетворение, ще трябва да търсите причините само у себе си. Бъдете вежливи и внимателни в отношенията с околните. Ако имате  нужда от съвет, не се притеснявайте да поискате помощ. Имате някаква информация, свързана с определен човек, която запазете за себе си. Ако се опитате да я споделите с него ще се натъкнете на неразбиране.
    През януари 2018 г., самотните Везни се нуждаят от романтика и любов и усилено я търсят. Но вероятно всичко ще се окаже безрезултатно. Не че са изключени нови запознанства и нови срещи, но няма да се получи задълбочаване. След отшумяване на страстите ще се разочаровате от многобройните недостатъци, които по-рано не сте забелязвали.
    За Везни във връзка предстои да се сблъскат със съблазънта. Ако ви е добре със сегашния партньор, то се радвайте на това което имате в момента, за да не съжалявате по-късно.
   След празниците Везни, както и много от представителите на останалите зодии, ще им бъде досадно да пристъпят към работното ежедневие. Но бързо ще намерите ритъма си на работа. Не се очаква някакво положително развитие в професионалната област, но и стабилността е важна. Вашият труд ще бъде оценен, а авторитета ви ще нарасне.
    Във финансово отношение, месец януари 2018 г. е началото на растеж. Ще вложите усилия за подобряване на вашето материално положение. Всичко каквото ще изхарчете ще бъде с мисълта за тяхното възвръщане.
   Здравето се намира във собствените ви ръце. Възможни са дребни хранителни неразположения и алергични реакции. Затова внимателно следете за вашето рационално хранене. Не се очакват други проблеми със здравето. Рискът от заболяване от вирусни инфекции е малък, имунитета ви е силен. Добре ще се отразят някой козметични процедури, като освежаване на кожата на лицето и укрепване на косата.