Месечен хороскоп януари Дева
    Месечен хороскоп за месец януари за зодия Дева 2018 г.     Разположението на планетите за януари 2018 г., за зодия Дева не приветства натягане на отношенията със своите близки, приятели или партньори.

  Съществува вероятност,  малките спорове да прераснат в конфликти със сериозни последствия. Хора, които до сега са реагирали спокойно и въздържано на критики и приказки по свой адрес, сега могат да реагират буйно.  Можете да стигнете доста далеч с някой свои изявления и сте изправени пред избор кога да говорите и кога да премълчите.
    Има вероятност да не успеете да изпълните докрай, това което сте намислили и планирали, главно поради това, че няма да отчетете някой моменти, без които осъществяването е затруднено.   Обърнете внимание на дребните неща, на малките детайли.
    Някой ваши предложения не ще имат нужният отзвук. Не се опитвайте да привличате нови съюзници, а се обградете с настоящите, споделящи възгледите ви. 
    През месец януари, 2018 – година на Кучето, за представителите на зодия Дева, в отношенията с противоположния пол всичко ще върви гладко, стабилно и безпроблемно. Не се очакват резки промени и изненади. Но и няма някаква голяма вероятност за започване на нова връзка.
    Стабилност се очаква и в отношенията на Дева във връзка. Ако няма проблеми от  финансово естество, то това ще се отрази благоприятно и в отношенията с партньора. Не се очертават конфликти и неприятности.
    Няма да има и някакви големи промени в професионален план през месец януари за работещите Дева. Ще ви заринат от работа, така  че дори няма да може да помръднете. Не се очакват нов тип задачи, дори работата ще ви се стори скучна и безинтересна. Но това е само временно.
    Помнете, че получавате пари за свършената работа, не се впускайте в някакви съмнителни източни на доход.
    През януари на новата година ще бъде полезно да обърнете внимание на здравословния начин на живот, ако не сте го направили до сега.  Умерената храна и леките физически упражнения са напълно достатъчни за това. Уязвими места в този период за Дева могат да бъдат гърлото и сухожилията, бъдете внимателни в това отношение.