Месечен хороскоп януари Лъв
Месечен хороскоп за януари 2018 г. Лъв     Началото на годината на Кучето, за представителите на зодията няма да бъде еднозначно.  От цялата тази суета покрай всички тези празници, за вас на практика не остава никакво свободно време. Но с тяхното отшумяване се очертава промяна. 

Вероятно ще сте безкрайно уморени от гости, роднини и приятели. По това време могат да излязат някой факти, не много приятни за вас, които дълго сте се опитвали да скриете от околните.
     Ще се наложи да изпълните някой свои обещания, свързани с действия, които не са ви съвсем по сърце. Януари е период с много емоции и преживявания. Но опитайте да решите своите проблеми, да изпълните хвърлените с лека ръка по-рано обещания и всичко ще си дойде на място.
      Лъв през януари 2018 г., Лъв ще бъде любвеобилен. Ново запознанство свързано с посещение на заведение, нощен клуб или кафене. Но не може да се говори за някакво сериозно развитие в перспектива.
      А за представителите на този зодиакален знак с вече изградена връзка е добре да се научат да не споделят за всичките си проблеми със своето обкръжение. Нека личният живот си остане такъв. Обърнете малко повече внимание и на родителите си и бъдете по-умерени в своите изисквания към тях.
       В професионално отношение, за работещия Лъв, януари 2018 г.  ще бъде силен, активен и изпълнен  с решителност. Ще се справяте успешно с всички предизвикателства. Не бива да забравяте за конкуренция, бъдете внимателни и заложете на своя лидерски манталитет.
         Голяма е вероятността през втората част на януари да ви се наложи да връщате стари задължения.
         В този период са възможни и някой проблеми със здравето. Появи ли се такъв, то той би отключил и следващ. За това не допускайте дори и обикновената настинка и се отнасяйте сериозно към себе си. Още при първите симптоми вземете изпреварващи мерки, а най-добре обърнете внимание на профилактиката – едно заболяване е по-лесно да не го допуснете, отколкото  да го лекувате.