Месечен Хороскоп януари Рак
 Месечен хороскоп януари 2018 г. зодия Рак      В първият месец на новата година представителите на този зодиакален знак е наложително да погледнат по-реалистично на нещата около себе си.

 Опитайте се да не въвеждате в заблуда околните с цел да подобрите имиджа си на своята работа или в друга област.
    Има вероятност заблуждавайки околните, да си повярвате и да заживеете в свой измислен свят.  Затова Ракът,  склонен към фантазиране е добре да се научи да отличава реалността от измислицата и да възприеме двете страни на живота с неговите плюсове и минуси. Да оценява положителните страни и да се опитва да поправя отрицателните. През януари 2018 г. Рак трябва да поработи над своя мироглед и над своите собствени цели.
    В романтичен план бъдете търпеливи и не нагнетявайте допълнително връзката, защото периода не е благоприятен за поправяне на взаимоотношения, които бихте разтурили с лека ръка.  Не предприемайте някакви  кардинални стъпки, защото няма да имате сили да доведете започнатото докрай.
    А за представителите на зодия Рак, нямащи все още любим човек, има голяма  вероятност през втората половина на януари да се запознаят с харизматична личност от противоположния пол. Но разположението на планетите е такова, че е възможно да бъдете подведен в тази евентуална връзка, бъдете внимателни. Доверете се на своята интуиция.
    За повечето Раци, не ще бъде леко да се влеят в работното ежедневие след празниците. Но опитайте да се вземете в ръце и организирайте делата си, а особено внимателно се отнесете с тези, които имат срокове за изпълнение и направете необходимото за да ги спазите.  Вероятно в това време Рак няма да бъде достатъчно събран, така че не се наемайте с извънредна работа. Най-важното в професионален план е качествено да изпълните основните задачи.
    През месец януари в годината на Кучето, Рак трябва да се постарае внимателно и икономично да управлява своите средства. Малко вероятно е повишение в професионалната сфера и допълнителни приходи. Ако не разчетете добре финансите, те просто няма да ви стигнат до края на месеца, така че помислете по въпроса по-отрано.
    За вашето физическо състояние и за здравето ви въобще благотворно би се отразило заниманията със спорт. Но не е нужно да се товарите в някоя фитнес-зала, занимавайте се с това, което ви е по душа.
    Обърнете внимание на жлъчните пътища – проблемната зона за Рак през януари 2018 г. Постарайте се да избегнете усложнения, особено ако вече сте имали такива проблеми.