Месечен Хороскоп януари Телец
 Месечен хороскоп януари 2018 Телец    В началото на 2018 г., не се препоръчва на Телец да оказва силен натиск в отношение с околните. Защото, така като ще сдъвчете тези които са по-слаби от вас, но пък по-силните ще ви го върнат двойно.  За това, както се казва се придържайте в златната среда и по възможност бъдете тактични и лоялни във вашите действия.

     Януари 2018 г. е време на нови открития за представителите на този зодиакален знак.  Ще имате нови свежи решения, ще споделите своите идеи  с останалия свят, ще попълните запасите си със знания. Вероятно в този период няма да избегнете и някой стресови ситуации, но те просто ще закалят характера ви. Опитвайте се да гледате положително на всяка изминала ситуация, извличайки си поука за следващите.
     В началото на годината на Кучето, Телците могат да попаднат под зависимостта на своята половинка. Донякъде равновесието може да бъде нарушено, но всичко това е поправимо. Постарайте се да промените ситуацията и не оставайте пасивни.
     В професионално отношение през януари 2018 г., Телец ще бъде решителен, активен и целеустремен. Възможно е да ви предстои да преосмислите някой аспекти на своето поведение.     Понякога е нужно да проявите и отстъпчивост.  Не се притеснявайте да помолите за съвет, когато ви е необходим.
     Периода обещава материалното положение да бъде стабилно. Очертават се извънредни приходи от премии или допълнителна работа.
    За здравето си Телец в началото на годината не би следвало да се притеснява.  Не се притеснявайте за незначителни отклонения от нормите. Добре е през януари 2018 да се заемете с разтоварване на организма. Мислете позитивно и не се натоварвайте с несъществуващи проблеми.