Годишен Хороскоп Риби за 2019 г. – Късметът ще им се усмихне и ще имат възможност да изразят себе си на висок глас.
 Годишен Хороскоп Риби 2019   През 2019 г. ще имате по-добро усещане за околните, благодарение на засилената си интуиция, първото впечатление ще бъде безгрешно.

Това е период на промени и преосмисляне на своя живот, на духовен подем.  Някой ще се разкрият в нова светлина – творчество, изкуство, поприща в които е нужно добро въображение. Именно затова за вас е важно да не забравяте да цените своите лични качества, да се научите да обичате самият себе си.

  Чудесна година за тези, които успяват да се самоопознаят,  но не с помощта на логиката, а от позициите на своя вътрешен свят и да се приемат, такива  каквито са.    
   От финансово положение, трудно може да се нарече 2019 стабилна. Спонтанността в разходите може да създаде заплаха за личния бюджет през целия период.  А финансовата независимост започва с умелото управление на сегашните, а не на бъдещите приходи.

   Според източната философия 2019 е годината на земната Свиня, което означава, че представителите на тази зодия, ще се чувстват като „риба във вода“.  Очертава се успешна и продуктивна година.  Много от идеите, които възникват имат възможност да се осъществят.

 Дори и от най-амбициозните планове, не би следвало да се отказвате, защото Риби ще имат сили да ги доведат до живот.  Късметът ще им се усмихне и ще имат възможност да изразят себе си на висок глас.

   Риби не могат да бъдат вплетени в мрежата на монотонното ежедневие, нуждаят се от впечатления, загадъчност, интрига, мистерия. Ще плувате с лекото  срещу течението, оставяйки зад себе всички трудности.  Добре е да се отбележи, че в това отношение поведението на Риби винаги е изглеждало малко странно за хората около тях.

   Не се препоръчва да се влиза в конфликт с ръководството, не се отдавайте на импровизация, защото лесно ще излезете от правия път, по който и без това има не малко проблеми. Бъдете внимателни във финансовата сфера, не се доверявайте от първа среща, не споделяйте своите планове.  Ако се занимавате с творчество, тази година ще бъде триумфална за вас.

   Още от пролетта Риби ще бъдат настроени за флирт и недвусмислени намеци и бързо ще увеличат своя кръг от фенове, но от средата на годината ще имат нужда да се самоопределят, да бъдат до човека, който ще ги възприема със всичките им позитиви и негативи, като към есента се очаква задълбочаване на връзката. 

А за Рибите във връзка, годината ще протече без голямо вълнение, въпреки че е възможно желание за флирт,  дребните кавги не ще имат някакво голямо последствие.