Годишен Хороскоп Водолей за 2019 г. – Неочаквано ще се реализират най-съкровените ви копнежи
 Годишен Хороскоп Водолей 2019       Разположението на планетите през 2019 г., ще направи вашите цели още по ясни и конкретни. Ще бъдете в състояние още по-последователно да следвате своите идеи. Но разбира се, не може да получите всичко каквото си поискате наготово, а ще трябва да положите усилия за това.

        Във финансовата сфера разчитайте на интуицията си. Но материалното положение няма да е най-важното за Водолей през този период.  Налице е промяна в ценностната система от материалното към духовното, което ще се отрази на вашите жизнени цели.

        Ще се наблюдава свобода в комуникацията, ще изразявате открито своите мисли и идеи.
        През първата половина на годината ще има повишен интерес на противоположният пол към вас.  А през втората половина ви очаква късмет в професионално отношение, нови перспективи, подобряване на отношенията с колеги и партньори.  Подходящо време да поработите върху своето здраве. Всяко излишество през този период би имало негативно влияние върху здравето и благополучието.

        Според източния календар 2019 е годината на земната Свиня.  Според него тази година ще протече така, както сте я подготвили  в предишните, в зависимост колко енергични и активни сте били тогава.  В зависимост от вашите действия това предполага една успешна година.  

        В началото на 2019 г., Водолей може да изглежда малко объркан.  Ще се лута в различните си желание, без да предприеме нещо. Много време ще премине в колебание, защото този зодиакален знак е свикнал живота да протича леко, без някакви сериозни усилия за осъществяване на целите. Но тази година трябва да се разчита на собствените сили, без да се осланя на милостта на изменчивата Фортуна.   

  Така никой проблем не ще ви спре напред. Ще сте в състояние да демонстрирате лидерските си качества, ще израснете в очите на колеги, партньори и началници. Ще изглеждате като незаменим в работата си.  Увеличение на приходите във втората половина на 2019 г., вероятност от голяма покупка, която сте отлагали досега.

        Бъдете по-внимателни в отношенията с околните.  Не забравяйте, че вашето семейство и приятели също се нуждаят от вашето внимание, без да го показват винаги явно.

        В любовта всичко се развива отлично. Неочаквано ще се реализират най-съкровените ви копнежи. Ще забележите внимание от човек, който сте харесвали и дори той ще бъде инициатор на връзката ви.