Годишен Хороскоп Козирог за 2019 г. – Късметът ще ви съпътства във всички начинания
 Годишен Хороскоп Козирог    И през 2019 г.  на планетата Сатурн ще й е приятно да гостува на   Козирог, а това за вас гарантира достатъчна сериозност и самодисциплина.   

През 2019 г. вашите планове ще станат по-практични и сериозни, възвръща се вашата способност за детайлна изработка на  идеи и тяхното последователно реализиране.  Ще правите все по-малко грешки, благодарение на това, че не прибързвате важните въпроси.  Да, ситуацията се променя  бавно, но резултатите със сигурност ще ви направят щастливи.

    Връзките с приятелите ви, през 2019 г., ще станат още по стабилни. Не се очаква разширяване на приятелският ви кръг, но ще укрепите взаимоотношенията си  с настоящите приятели и единомишленици.  Това се постига с повече откритост, честност и прозрачност.

    През 2019 г. се засилва желанието ви за власт и придобиване на влияние.  Но това не се препоръчва да го използвате върху своите близки, ще има съпротивление, което ще доведе до спорове и конфликти. Добре ще се отразят някой промени в дома ви, правейки го малко по-уютен и удобен.
    Първата половина на 2019 г. идва с успехи в работата за типичният Козирог.  Това е подходящо време за намиране на нова работа и безпроблемно вливане в нов колектив. А за работещите се очакват нови перспективи в професионално отношение и растеж на горе.

    Във втората половина акцента пада върху личните и служебните отношения. Ще откриете истинската любов, което ще положи началото на сериозна връзка. Не е изключено обещаващо делово предложение за партньорство и сътрудничество, към което е необходимо да се отнесете внимателно.

    Според източната философия, 2019 е годината на земната Свиня. За Козирог това обещава някои благоприятни тенденции, но трябва да се положат не малко усилия за разчистване трудностите по пътя.

А в повечето случаи тези проблеми са породени, не от някакви външни имагинерни обстоятелства, а от самите вас – Козирог е склонен на прехвърля своите задължения на околните, а  самия той с удоволствие да си почива върху старите лаври измъквайки се по ръба.   Отнасяте се към живота прекалено леко и игриво, а домакина на годината – строгата Свиня не обича лекомислието, толерира сериозността и спокойствието.

    В началото на 2019 – годината на земната Свиня, Козирог ще бъде изпълнен със свежи революционни идеи, много от които си заслужават да бъдат доведени до живот. Но Козирог е склонен да се надява на лесен успех, и затова всички начинания изискващи упорит труд ще бъдат сложени настрана.

    Възникващите проблеми не би трябвало да притесняват, защото като цяло годината ще бъде спокойна и плавна. Представителите на този зодиакален знак винаги трябва да държат в ръка пулса на времето и по възможност лично да контролират ситуацията.

    2019 г. открива пред Козирог големи възможности.  Късметът ще ви съпътства във всички начинания. Животът ви ще е изпълнен със събития, както никога досега.  Старите приятели винаги ще бъдат до вас, подкрепяйки вашият устрем.