Годишен Хороскоп Стрелец за 2019 г. – Жажда за нови приключения и нови впечатления
Годишен Хороскоп Стрелец 2019    За типичния представител на зодия Стрелец през 2019 г., приоритет придобиват семейните ценности. Чувството на уют и спокойствие са особено важни за вас.

     През 2019 г. ще се наблюдава изменение в отношението към развлеченията. Увеличава се жаждата за нови приключения и нови впечатления. Единствената негативна последица е повишеното разточителство.
     Очакват се промени и в личния живот. Изпитвате интерес към свободолюбиви, необичайни и оригинални хора.  Първото полугодие е подходящо за създаване на дългосрочна връзка, тогава може да срещнете вашата половинка в живота.
     Когато вземате някакво решение първо премисляйте добре, не бъдете импулсивни, зачитайте мнението на човека до вас.
     В първата половина на 2019 г. ще се лутате между кариерата и дома, капризните началници и желанието да се грижите за семейния уют.  С настъпване на втората половина на годината вече ще дишате спокойно. Близките ви ще ви подкрепят, а и проблемите ще започнат да се разсейват.

      Във финансово отношение е благоприятна първата част на 2019 г., а в края са налице предпоставки за загуби.
     Според китайският календар 2019 е годината на земната Свиян. А това  за Стрелец предчертава успешен период.  Необходимо е да се продължи активната и целеустремената работа в професионалното развитие. В настоящата година представителят на този зодиакален знак ще може да се наслади на своя личен живот, ще бъде доволен от предоставените му възможности и с лекота ще разрешава всички препречили му се проблеми на пътя.

    Изминалата година за Стрелец беше достатъчно тежка, бяха необходими нечовешки усилия за да се запали искрата на късмета. През 2019 г. всички нови идеи ще се осъществяват без особени трудности, но енергията трябва да се насочи към основните начинания, а не да се разпилява за маловажните. Не случайно Стрелец е учителят на  зодиака, с неговия авторитет ще се съобразяват всички останали.

     Но имайте предвид, че проблеми и трудности никога не са изключени, а тук те са от финансово естество. Добре е да помислите за допълнителни доходи, особено в началото на годината.

Пазете се от своите прекомерни амбиции в които влагате необмислени суми.  Също така забравете високомерието си и запазете отношенията си с колеги приятели в ситуации и спорове в които триумфирате.

     В общи линии се очертава година, в която Стрелец държи съдбата в собствените си ръце и трябва да  съобразява живота си спрямо възможностите си, което няма да попречи на неговото щастие и успех.