Годишен Хороскоп Скорпион за 2019 г. – най-после ще срещнат голямата си любов
  Годишен хороскоп Скорпион 2019  В своите действия ще сте по-отговорни и последователни. Но пък това по никакъв начин няма да се отрази в личните и романтични връзки.

Даже така ще бъдете по-привлекателни за противоположният пол, какво по-добро от това, романтичната ви натура да е свързана с  външната твърдост  и строгост. 

Някои     Скорпиони тази година, най-после, ще срещнат голямата си любов, но все пак трябва да си дадете сметка какво очаквате от една връзка.  За семейните Скорпиони 2019 обещава романтика в отношенията, а и е добър период за създаване на потомство.

      В професионален план могат да произтекат важни  промени. Ще получите по-голяма свобода на действие, но и по-голяма отговорност. Трябва да знаете, че сега вашето мнение е с голяма тежест и оказва влияние върху околните.
     Първата част на 2019 г. е добра във финансово отношение, подходящ период за осъществяване но нови идеи.
     Втората половина на 2019 г. за типичният Скорпион ще донесе желание за нови преживявания и нови знания, за разширяване на собствения си кръгозор.

     Според източната философия 2019 е годината на земната Свиня, а за Скорпион това е една енергична и много успешна година.  Всяко изменени в „настроението“ на заобикалящият го свят ще съответства на неговото собствено и така винаги ще бъде в свои води.  Успешно ще продължи пътя на реализация на собствените си идеи от предходната година. Някакви сериозни проблеми не се очакват, но е необходимо да се решат някой важни служебни въпроси, които могат да станат повратни в неговата професионална съдба.

     В 2019 г. , земната Свиня е предоставила на Скорпион немалко добри възможности за промяна, отново да вземе в ръце своя живот, да се почувства лидер,  да продължи образованието си, да открие своя собствен път в живота. Скорпион – един от любимците на земната Змия, ще се ползва от нейното благоразположение, ще получи подкрепа за всичките си действия.
     Но и в тази така благоприятна година, Скорпион няма да е избавен и от някой трудности, но благодарение на тънката му интуиция, проницателност и предвидливост, без усилия ще ги преодолей за разлика от околните. Това са трудности, породени от взаимоотношенията с другите хора. Скорпион безмълвно понася обидите, стараейки се да не реагира външно, но винаги ги пази в паметта си, готов да ужили противника, когато неочаква.