Годишен Хороскоп Везни за 2019 г. – щастлива лична връзка, движение нагоре в професионалното си развитие.
 Годишен Хороскоп Везни 2019    През 2019 г. типичният  представител на зодия Везни ще бъде  впуснат  в търсене на идеалната работа. 

А това е работа, която би  носила главно морално удовлетворение и съответствала на характера ви. Добрата новина е, че започването на такава работа няма да ви донесе загуба на средства, а ако има такива те ще бъдат компенсирани бързо.
 
    В личните си взаимоотношения жадувате за по-голямо разнообразие.  Мъжът и жената Везни, ако искат с партньорствата им всичко да върви трябва да внесат още свежест във връзката си и да избягват  вмешателството на роднини.    А ако  все още не сте срещнали  своята половинка, то през тази година ще бъдете привлечени от доста екстравагантен партньор, който вашите близки едва ли биха одобрили и то често с право.  
    Първата половина на 2019 г. е подходяща за обучение, самоусъвършенстване и разширяване на собствения си мироглед.
    Втората половина на 2019 г. ще донесе за типичният представител на зодия Везни успех на работното място. Пред вас се откриват нови възможности и перспективи за професионално израстване. Постарайте се, да не се разпилявате и захващате с много задачи едновременно, изберете си най-важните и полагайте усилия в избраното направление, което ще ви гарантира видими резултати.
    Според източната философия, 2019 е годината на земната Свиня, а за Везни това обещава една сложна година.  И главно не заради някакви трудности, а заради проблемите в самия характер с неговата нерешителност, липса на самочувствие и увереност в себе си.
    През първата половина на 2019 г., Везни няма да се чувстват като любимци на съдбата.  Ще работят упорито, но усилията им ще боксуват в дребните проблеми и несъответствия. За това е възможно през този период на трудности и проблеми да изпитвате леко отчаяние и тревога. Но това ще ви направи по-силни, ще развие собствената ви интуиция, ще ви създаде имунитет за  бъдещето.  Година предоставя възможност за придобиване на изключително ценен опит.

    С настъпването на есента вече всичко ще си бъде наред. Представителите на този зодиакален знак може да осъществят щастлива лична връзка, да завоюват определени успехи в службата, да започнат движение нагоре в професионалното си развитие.