Годишен Хороскоп Дева за 2019 г. – ще почувствате прилив на сили и одухотворение
Годишен Хороскоп Дева 2019     Разположението на планетите през 2019 г. подсказва, че поне по отношение в общуването с околните ще бъдете по-сериозни.

Отговорността за вашите думи е важно развитие и ще се отрази положително на вашите лични и служебни взаимоотношения. В бизнеса това би помогнало за укрепването на дългосрочни полезни контакти, а в личните отношение яснота на общуване ще доведе до по-голямо доверие на двойката или за развитието на нова връзка с дългосрочна перспектива.

       Първата половина на 2019 г. ще ви донесе късмет в службата. Това време е подходящо по отношение на професионалното ви израстване, за увеличаване на вашия авторитет, за всякакви дейности които насочват вниманието към вас.
      Втората половина на 2019 г. ви обещава нови интересни увлечения, разширяване кръга на вашите приятели и познати, на които ще можете да разчитате на подкрепа за вашите планове и начинания.

      Според източния календар 2019  е годината на земната Свиня, отличаваща се със своята мъдрост.  Още в първите дни на периода ще почувствате прилив на сили и одухотворение.  Дева значително ще разшири своите хоризонти, и това благодарение не само на разположението на планетите но и заради своя природен стремеж към развитие. Отношенията в личният живот ще са от първостепенна важност, Дева много рядко прави грешки, но никой не е предпазен от такива.

     2019 г. се очертава, като много успешна. Възможно е да се започне нов бизнес или да се реконструира предишния, да се намери нова работа отговаряща на строгите лични изисквания.       Въобще зодия Дева я чакат разрешаването на много въпроси, така, че тази година едва ли ще може да се наслади на дълъг отдих. Късмет ще имат и представителите на зодията в творческите професии – музиканти, художници, дизайнери, актьори. Тези хора могат да бъдат  известни с десетки последователи.

      Всичко това ще се изпълни до края на годината, естествено при условие, че Дева вложи всичките си налични сили и бъде целенасочена, търпелива и дисциплинирана в усилията си.
     Докато първата част на годината бъде практическа и материална, то втората предлага интерес към психологията, философията, мистиката и религията. С удоволствие ще се възприемат нови знания и учения.

     Дева-ръководител, която в годината на земната Свиня ще бъде просто блестяща, в края на годината може да получи по-голям пост или развитие в политиката.
     Не се отдавайте на паника пред трудностите – големи не се очертават, а решаването на малките такива ще е безценен опит за бъдещето.