Годишен Хороскоп Лъв за 2019 г – Едно успешна година
Годишен хороскоп  Лъв     2019 г. за типичния представител на зодия Лъв се отличава със силни и стабилни семейни взаимоотношения.

Сега домът ще бъде мястото, което ще отнема стресът и емоционалното напрежение.  Едно успешна година, но не очаквайте лесни и бързи решения на проблемите, ако бъдете последователни в своите желания и мечти, то резултатите ще бъдат осезаеми. Месец май и летните месеци са подходящи за решаване на жилищен проблем, независимо какъв.

    Възможни са изменения във вашият мироглед. Вероятно те ще бъдат значителни и често свързани с получените нови знания и виждания за света. Не е изключено това да е повлияно от пътуване в чужбина или от нови запознанства. Засилен стремеж към лична свобода и независимост.  Но това често контрастира с ежедневните ви задължения и начина ви на живот. Копнеете за промяна, но точно драстичните промени могат да станат причини за неуспехи и дори загуба на работа. 

Следователно всички ваши действия трябва да са въз основа на внимателна преценка, особено за периода април, май, октомври и ноември. Разположението на планетите в течение на годината не благоприятстват съвместяването на работата и  ежедневните задължения с вашите стремления за самоусъвършенстване и самопознание, така че изборът е ваш по кой път да поемете.

    Първата половина на 2019 г. за типичния Лъв ще съблазнява с нови планове и завидни идеи. Ще се открият нови перспективи на работното място. Също така нови интереси и увлечения.
    Втората половина на 2019 г. ще желае стремеж към уединение. Подходящо време за изследване на своя вътрешен свят, за борба с вътрешните страхове и комплекси.

    Според източната астрология 2019  е годината на земната Свиня.  А това е началото на период, който за представителите на зодия Лъв предвещава замисъла на велики идеи, които разбира се ще бъдат осъществени.

    Предполага се, че годината на земната Свиня ще бъде повратна за зодия Лъв. Ще отминат съмненията, ще отпаднат тревогите как да се направи първата крачка. Грешка може да се получи от осъществяването на проекти, на които още не им е дошло времето. 

Тази годна е необходимо да се действа търпеливо и целенасочено.  Също така да се внимава, представителя на зодия Лъв да не остане изолиран от околните поради своето високомерие,  нетърпимост и вроденото му чувство за лидерство.

    Годината ще е полезна за натрупване на опит, самообразование и самопознание.  Лъв трябва добре да обмисли от кои качества да се отърве и кои да развие.