Годишен Хороскоп Близнаци за 2019 г. – ще имат възможността да контролират собствената си съдба
Годишен хороскоп Близнаци  2019 година ще бъде благополучна в кариерното развитие за типичните представители на зодиакален знак Близнаци. 

Но за това са необходими някои условия. Едното се състои в това, че е необходимо да си поставите някаква задача, напълно изпълнима и да я следвате упорито през цялата година. Също така е необходимо последователност и търпение. Прибързаното отношение и действие не ще ви е от полза. 2019 г. относно работата се очертава достатъчно стабилна.

   В отношенията ви с околните се очаква развитие. Това е процес започнал по-рано и ще продължи през настоящия период. Важно е да се избягват резките промени, всичко трябва да протича плавно и с времето си. В периода от април до декември отбягвайте съвместни проекти, предлагани ви от вашите приятели и партньори. Промени в приятелския ви кръг. Ще се появят различни, оригинални, креативни личности.

    Първата половина на 2019 г. е резултатен период за вашите положени усилия.  Ще имате стремеж към растеж, развитие и самоусъвършенстване. Ще кипите от енергия, вашата точна преценка и далновидност ще ви са на помощ за важните решения.

     Втората половина на 2019  за Близнаци е финансова успешна. Очаква се повишаване на печалбите и приходите. Подходящо време за материални придобивки.
    Според източният календар, това е времето на черната блатна Змия, а за зодия Близнаци това е предвестник на изключително успешна година.  Но това не означава, че всичко ще протича безпроблемно и че всички начинания ще завършват позитивно. Ще трябва да се борите, за да заслужите своето място под Слънцето.   Представителите на този зодиакален знак, ще имат възможността да контролират собствената си съдба,  а не да се превърнат в пасивни наблюдатели.
    В 2019 – годината на земната Свиня, Близнаци ще бъдат изпълнени с идеи, които при пасивност от ваша страна, ще си останат само идеи. 

    Бъдете внимателни в началото на 2019 относно здравето си, наблегнете на възстановяването му през летния период. Пренапрежението ще си доведе до състояние близко до депресията. Есента ще бъде периода за довършването на новите проекти.
    Често ще се оказвате в центъра на сложни вътрешни конфликти с тежки последствия. За това не обръщайте внимание на интригите и заемайте неутрално позиция, относно въпроси, които не ви засягат пряко. Близнаци трябва да запомнят, че е необходимо винаги да търсят компромисът.  Краят на 2019 г. е спокоен и продуктивен период, когато се очаква леко повишение в кариерната стълбица.