2013 – Годината на черната змия
2013 - годината на Черната Змия

     Човекът – крехка мобилна система, с движеща сила способността за съзидание. Астрологичната прогноза може да вдъхнови нас на действия и да ни защити от лошите обстоятелства. Повече от шест хилядолетия астрологията помага на хората да  постигнат успех в работата и любовта,  да предпазят здравето си, да усъвършенстват своето съзнание.  Решението на тези задачи е посветен и настоящият хороскоп на 2013г.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     В източната астрология 2013г. е година на черната водна змия, което предвещава многобройни изненади. Това е важно, решаващо време за всички области на човешката дейност.  Змията ще донесе справедливост, мъдрост и търпение. Но от друга страна ще има неочаквани обрати на събитията,  правещи ежедневието интересно и наситено с настроение.  2013г. носи  вдъхновение в творческите начинания, всеки ще получи заслуженото признание, според своята собствена активност.
     Годината се отличава с не особено бързо развиване на събитията, но в някой моменти ще претърпят вълнуващ обрат.  Змията е мъдра, никога не би нападнала без причина, нейното внимание и  благоразположение трябва да се заслужи.  Има свое собствено мнение, не обича да й се натрапва чуждото.  Мнозина  ще останат разочаровано от своите прибързани и необмислени действия.  Времето на празните приказки отминава, настъпва момента на упорита работа, практическото приложение на натрупаните знания, умение и опит.
     Обществена и политическата обстановка в 2013г. – годината на черната Змия ще бъде достатъчно неспокойна, но без социални взривове.  В много случаи на политическата арена ще се появят нови прогресивни лидери.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Не се препоръчва прахосването на средства за развлечение, на крупните покупки.  През 2013г. се научете на планиране, като гаранция на стабилността.
     Бракът сключен през 2013г. ще бъде продължителен и щастлив. Отношенията на влюбените в този период ще се развиват неравномерно,  ще преминават през много изпитания, на които много двойки няма да издържат. Символът на 2013г. – Змията не ще остави ненаказани хората, подхождащи лекомислено към другия човек. Отношенията ще бъдат изпълнени с хармония, ако се поставяте на мястото на своя партньор, ако се научите да го изслушвате . Щастливи ще бъдат двойките способни на компромис.