Моден хороскоп 2013 г.
Моден хороскоп 2013 г.

моден хороскоп ОвенЗа Овен продължава яркият период, започнал още от есента на есента на 2011. Това е предизвикано от Уран, планетата на оригиналността и иновациите и така  ще бъде до напускането на зодиакалния знак в 2018. Бъдете смели,  експериментирайте  със своя индивидуален стил, търсете себе си в професията, модата, личния живот. След седем години ще си кажете: „ех, какви неща можех да направя тогава“, но времето за действие е точно сега.  В своя външен вид можете да демонстрирате независимост и креативност.  Вашите добри съюзници ще бъдат изчистините линии, ярко-наситената цветова гама, леко наивния стил на обличане.  Основно допълнение завършващо вашият стил – екстравагантната прическа. Перспективно направление на дизайнерите-Овен  ще бъдат шапки и аксесоари за коса.
{jumi[ads/ads-468.php]}

моден хороскоп ТелецТелците обикновено избират вещи, които ще им служат дълго време.  Сега имате възможност да се подадете на вашите капризи.  На езика на астрологията, това е свързано с влиянието на Сатурн в противоположния слънчев знак – Скорпион.  За основният гардероб подхождат  дрехи и аксесоари с природни тонове:  светло-зелени,  светли-бежови в съчетание с изумрудени и пастелни оттенъци.  Допълнете своята екипировка за активна почивка и спорт.  Във втората половина на 2013 ще прекарате повече време в домашна обстановка. Ръкоделията, изработването на детски дрешки, би могло да се превърне в източник на допълнителен доход за много Телци.

моден хороскоп БлизнациПрез 2013 г ви предстои да се затвърдите в избраното направление и да демонстрирате своята привързаност към модните тенденции. Отношението ви към модата ще бъде повлияно от емоционалното ви състояние и събитията в личния живот.  Особено видно това ще бъде през втората половина на 2013, когато Юпитер навлиза в знака на Рак, който пък се контролира от капризната Луна. Затова трябва здраво да сте стъпили на краката си – в преносен и буквален случай.  Сменете крилатите сандали на Меркурий с обувки с масивна подметка.  Прибавете във вашият стил мекота и загадъчност, забравете за тийнеджерския унисекс стил. Изберете рокля с интересни дизайнерски решения в раменния пояс и шията.

моден хороскоп РакРак ще диктуват модните тенденции за целият зодиак. Това ще важи с пълна тежест в края на юни 2013 г., когато Юпитер – главният космически дизайнер, ще навлезе  във вашият слънчев знак. Най-характерните черти на модните тенденции:  лимонено-зелена цветова гама, закръглени дизайнерски  линии, овални силуети,  акцентиране в областта на бюста (проекцията на знак Рак в човешкото тяло). Разбира се, всичко това в хармония с вътрешното ви състояние. Професионалистът Рак в модната индустрия, трябва да се замисли в създаването на собствен бизнес, собствено ателие.  Не пропускайте тази възможност, тя се случва един път на 12 години. Перспективно направление:  дрехи за деца, униформи – работни и училищни, за хотелиерството и ресторантьорството.  
моден хороскоп ЛъвПланетарното влияние над Лъв дава възможност за кратка почивка в преследване на модните тенденции.  Успехите в кариерата ще останат на заден план.  Ще получавате нужното удовлетворение от почивка в семейния кръг.  За ежедневието е подходящ за вас „спокойния шик“, а за специални случаи  -дрехи в  стил  „барок“,  театрализирани и леко пренавити.  Дизайнерите Лъв ще бъдат вдъхновени от модните линии от 60-те години.  Тя беше формирана от хармоничният аспект между две планети, определящи формата и структурата – тригон между Юпитер и Сатурн в знака на водните стихии, а това се повтаря и през 2013 година.  Планетите  също улесняват възприемането и  изучаването на модата, като независим социален феномен. Студенти Лъвовете могат да станат създателите на новаторски дизайн, материали и технологии.

моден хороскоп ДеваВероятно до средата на 2013 г., всичко във вашият гардероб ще се случва спонтанно, подчинено на коренно различни стилове.  И само природният ви усет към красотата, и способността ви майсторски да комбинирате дрехите и цветовете, ще ви помогне да изградите един приятен и хармоничен стил.  А тогава Юпитер навлиза в зодия Рак идващ от Близнаци, което ще предостави на Дева нов пъзел, от много други модни решения.
Важна роля в изграждане на индивидуалният ви стил ще има Нептун в седми дом от слънчевият ви хороскоп.  Използвайте такива модни примери, като полупрозрачни материи, съчетани с разнообразни текстури от фините нюанси на цветовете.  Станете такива, каквито би искал да ви види вашият идеален партньор.  А така новото зашеметяващо приключение няма да се забави.

моден хороскоп Везни Везни най-накрая да могат да дишат свободно след 2,5 години период на ограничения, свързани с местоположението на Сатурн във вашия слънчев знак. Ето защо, в собствения ви стил приветствам всичко, което е свързано с понятието за свобода. Юпитер в зодия Рак (този знак е свързан с темата на майката и децата) ще ви позволи да си спомните за безгрижните години на лудории и пакости.  Везни – знакът на мъжката природа, затова едни и същи аксесоари ще се използват в мъжкия и женския гардероб.  Прилепнали къси панталони, вратовръзки с щампи, шалове, тениски с графити и забавни сюжети, съчетани по най-ексцентричния им начин.  За мъжете са подходящи плетените жилетки, свободни якета без подплата, както и дрехи на морска тематика.

моден хороскоп СкорпионСкорпион поема щафетата на смирението и търпението от  Везни.  Това влияние на Сатурн  ще остане във вашия зодиакален знак до края на 2014. На езика на астрологията, Сатурн е отговорен за модните решения  върху тъканта. Приветстват се  новаторските конструктивни решения в областта на бедрата (проекцията на зодия Скорпион) и гърдите (проекция на зодия Рак). Сатурн в знакът на водната стихия подчертава ефектите на якост, сила и износване, триизмерен образ, висококачествен фотопечат,  преливане на цветовете, контрастиращи с черни цветови комбинации.  Подчертаващият „секси“ стил не се препоръчва, а интересни са гравираните тъкани, крепдешин, велур и кадифе.

моден хороскоп СтрелецСтрелците през 2013 г., значително ще разширят кръга си от приятели, ще прекарват не малко време на представителни събития.  Ето защо попълването на гардероба е естествено продължение на кариерните им амбиции.  Най-характерната черта на нов имидж са по-светлите цветове.  В дрехите  за свободното време, смело взаимствайте идеи от Индия и Африка.  Предстоящата година се оказва важна за възпитанието на естетическия вкус в младото поколение,  така че родителите трябва да положат усилия за да не израснат децата им като бунтари, отричащи всички предишни културни ценности.  А дизайнерите-Стрелци могат да създадат чудесни спортни колекции.

моден хороскоп КозирогКозирозите ще бъдат активно ангажирани в службата, така че ще трябва да обновите своя гардероб за представителни цели.  В новия моден имидж, ярките структурни линии подлежат на омекотяване, сухите платове се заместват от еластични и плетени.  Обърнете внимание на правоъгълния или Х-образния модел.  Наблегнете на разнообразните графични решения, съчетани с  контрастни шарки, като  тъмния цвят на ярък фон. За дизайнерите-Козирог обещаващи резултати ще донесе разработката на колекции, свързани с транспортните служби.

 

моден хороскоп ВодолейУправителя на вашият знак Уран се намира в огнения знак Овен. А това означава да забравите за спокойния живот. Предстоят ви емоционално наситени ситуации, изискващи универсални модни решения, под формата на дизайнерски аксесоари.   Така както и Везни, Водолей може смело да използва мъжките елементи в женския стил. През втората половина на 2013 г., акцентът се измества към дома и семейството. Темата за интриги и съблазън  ще я оставим за някоя друга статия. Обърнете внимание на пленителното бельо, красивите копринени халати, стилните пижами. Дизайнерите Водолеи могат да насочат усилията си в две направления: спортни и детски колекции за най-малките – до 1 година.
{jumi[ads/ads-468.php]}
моден хороскоп РибиРиби ги очакват далечни пътувания, нови романтични увлечения, екскурзии до любимия човек, който по някаква причина е далеч от вас. Но всичко важно, което ще се случва с вас през годината ще бъде на вътрешно ниво, а стилът ви деликатно трябва да отразява, вашите най-съкровени чувства.  Под влияние на Нептун, намиращ се в зодиакалният ви знак, ще проявите интерес към фантастичния стил и в изучаване на психологичния ефект на модата. В своя индивидуален стил използвайте микс от топлото и студеното, твърдото и мекото, натуралното и изкуственото, матовото и блестящото, създавайки настроение на границата на реалността и мечтите.  Обърнете внимание на дрехите за сън. Начинаещите дизайнери Риби ще имат интерес да се върнат към корените на народното творчество, а вече изградените такива ще създадат запомнящи се колекции от бански костюми и плажни аксесоари.