Общи хороскопи зодия Близнаци
Общи хороскопи зодия Близнаци
      През първата половина на 2012 Близнаци ще развиват своя вътрешен свят. Предстои ви да осъзнаете някои истини за вас и околните. Последните все повече ще ви се доверяват.  В този период се очертава засилване на интуицията, на която ще разчитате не малко.
{jumi[ads/ads-468.php]}
       Второто полугодие ще е още по-успешно за Близнаци. Юпитер ще влезе в знака и ще донесе успех в много области.  Ще забележите, че ще гледате на света по-оптимистично, ще прозрете нови перспективи, ще имате желание за усъвършенстване, ще преоткриете нови качества и умения.        Прекрасен шанс Близнаци да докажат себе си, до постигнат ако не голямо щастие, то поне пълно удовлетворение.
     Но пък отношенията с приятелите няма да са на ниво. Не са изключени основни промени, свързани със стресови ситуации в живота на Близнаци.  Тогава ще разберете на кого може да се разчита, кой наистина е ваш приятел. Важно е сами да контролирате този процес без външно въздействие, без да вземате крайни прибързани решения.
     Бизнес хороскопи Близнаци
      През 2012  Близнаци ще имат много нови планове. Но много от тях са твърде рисковани. През 2012 г. Близнаци да  не се включат в колективни приключения, опитайте се да не поемате отговорност за други хора.
        През 2012 г. Близнаци  трябва да се избегнат ненужни рискове, което ще бъде особено важно в периода от юни до септември. През 2012 г.  е необходимо също така да се избегнат рискови финансови сделки, инвестиции, получаване на големи заеми. Нека целите на Близнаци през 2012 г.  да са духовни и възвишени.  Ще имате силно интуитивно усещане към това, към което трябва да се стремите. Постарайте се да не загубите житейските приоритети и здравия разум във всички решения.
{jumi[ads/ads-468.php]}
        Любовни хороскопи
      През 2012 ситуацията в романтичен план остава стабилна. Близнаци ще продължат да се стремят към сериозна и дългосрочна връзка, те ще имат доста по-ясно разбиране на това, което  искат да получат . Но не се очаква някакво сериозно развитие и задълбочаван в отношенията. По скоро поемете отговорност върху вече формираните връзки .