Хороскопи нумерология
  Нумерология – древната езотерична наука за числата.

Въпреки, че я наричат магия на числата, тя е по скоро математиката, както и всеки друг хороскоп. Нумерологията се основава на принципа, че всички многочислени числа, чрез прост алгоритъм може да се сведат до едночислени (простите числа от 1 до 9), които съответно отговарят на дадени характеристики от живота на човека. Това означава, че зад всяко число стоят определени свойства, понятия и образи. Нумерологията, способства да се определи даден характер, природните дарования, силните и слаби страни, определяне на най-точното време за вземане на решения и действия. С Нумерологията може да се избере партньор – в бизнеса или в живота.

Пресметнете своето число от нумерологичният хороскоп

   1 Сила, индивидуалност, творчество. Притежателите на това число са естествените лидери по рождение. Те са активни, агресивни и амбициозни, винаги се стремят да бъдат първи. Могат да бъдат абсолютно безжалостни и заради кариерата или своите амбиции да пожертват всичко, както и отношенията с близките. Това е числото на победителите. Щастлив ден от седмицата – неделя.
   2 Хората с числото две, по правило са артистични и чаровни, бързо приспособими към обстоятелствата. Често се характеризират, като пасивни и странящи. По скоро са склонни към размисъл, отколкото към действие. Характеризират се с творчество и интуиция. Осъществяват добри отношения с 1-ците. Щастлив ден от седмицата – понеделник.
    3 Ех, тези тройки. Хората с числото три са енергични, талантливи, дисциплинирани, а това винаги им носи успех в избраните от области. Като правило, никога не се задоволяват с малкото. По характер са много горди и независими, стремят се да контролират ситуацията. Най-добри отношения образуват с носителите на числата 3,6 и 9. Щастлив ден за номер три – четвъртък.
   4 Четири са броя на сезоните, на стихиите, на посоките на света. Носителите на числото 4 гледат на света от своя гледна точка и така откриват скритите детайли, но това е и причина за неразбирателството им с околните. Рядко се стремят към материални успехи, с не много приятели, често сами. Но все пак, най добре се разбират с хора, имащи числото 1,2,7 и 8. Щастлив ден от седмицата – неделя.
   5 Пет са броят на сетивата. И наистина хората с числото 5 са страшно чувствителни. По природа са много оживени, импулсивни, лекомислени, склонни към риск, ценители на удоволствията. По правило преуспяват в бизнеса, а при несполука лесно се изправят. Не лоши взаимоотношения с хора, със същото лично число 5. Щастлив ден от седмицата – сряда.
   6 Това число се счита за едно от най-щастливите. Хората с числото шест са хармонични и възвишени, предразполагат към доверие. Но пък понякога са твърде упорити и вироглави. Те са много романтични и влюбчиви, а интересите им по правило са насочени към дома и семейството. Присъщ им е добрият вкус, спогаждат се със всички. Щастлив ден от седмицата – петък.
   7 Числото седем – символ на успеха и на окултните интереси. Хората под това число, по правило са привлечени от философията и себеопознаването, потънали в собствените си мисли, а това често ги лишава от контакта с околните. На тях им е свойствена любовта към пътуванията. Каквото и начинание да започнат, обикновено завършва добре. Щастлив ден от седмицата – понеделник.
   8 Най-странното и трудното число. От една страна то може да се представи, като сума 4 + 4, което означава, че за тях важи всичко за числото четири, но умножено по две. От друга страна числото осем си има свои характеристики. Например то може да означава мъка, печал, но от друга страна успех и значимост. Хората с това число се отличават със силна воля и подчертана индивидуалност. Излъчват особена външна студенина, но са способни на пламенни чувства. Щастлив ден от седмицата – събота.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    9 Числото девет се счита за основното число в нумерологията със специално значение. Хората под негова власт са по природа борци, активни, смели, целеустремени. Но за сметка на това попадат под всякакви неприятни ситуации. Тези хора са способни да изпитват най-добрите и силни отношения към близките си. Щастлив ден от седмицата – вторник.
   11 Единадесет е най-интуитивното от всички числа. Разполага със всичките аспекти на числото две , но заредени с харизма, лидерство и вдъхновение. Това е число с вродена двойствеността, която създава динамика, вътрешен конфликт, а други катализира само с присъствието си. 5 върви по ръба между величието и саморазрушението. Потенциала си за растеж, стабилност и лична сила се крие в приемането на интуитивното разбиране, и на духовните истини.
    22 Това е най-мощното от всички числа. То може да превърне и най-амбициозните мечти в реалност. По правило 22 е най-успешното от всички. То притежава много от вдъхновяващите прозрения на 5, в съчетание с методотичността и прозрението на 4. Хората с числото 22 са неограничени, но дисциплинирани.