Общи хороскопи зодия Телец
Общи хороскоп зодия Телец

    Първата половина на 2012 за типичните Телци се очертава много успешен период.  Освен това, колкото сте по-ранен Телец, този период ще настъпи по-рано през годината. По късните представители на зодията да не се притесняват – успехът ще ги настигне още през първата половина на годината.  Ще забележете, че сте късметлия много по-вече от нормалното и всичко се нарежда благоприятно за вас. Трябва да използвате това време за собственото си развитие и разширяване на мирогледа си.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Ще сте обхванати от познатите ви творчески настроения. Това ще ви прави щастливи.
Във вътрешния свят на Телец през 2012 г. могат да се появят сериозни промени. Някой от тях ще се обърнат към  религията. Опитайте се да не попадате под външно въздействие. 
   В периода от юни до октомври ще ви терзаят мисли за далечни дълги пътувания, екскурзии. Темата за емиграция също така ще ви вълнува, но по-добре  я оставете на заден план. Но при особена необходимост идеята няма да е за изпускане. За да не съжалявате не правете прибързани решения.
   През 2012 ще се наблюдава  сближаване на отношенията с приятели.  Все пак бъдете внимателни с вашата доверчивост и при допускането в живота си на нови хора. Ще има сложни ситуации в това отношения и Телец ще трябва да разчита на интуицията си.
    Бизнес хороскопи
   Във втората половина на 2012 фокусът се измества към финансовата сфера. Това се усилва от вроденият нюх на Телец към парите.  Налице е възможност към натрупване на спестявания и материални придобивки.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   На работното място се очаква стабилност. Не се очертават сериозни служебни проблеми. Телец ще поема отговорността за своите задължения, ще действа последователно и ще държи на ясните взаимоотношения с колегите. С едно изречение служебните успехите на Телец ще бъдат последователни, без особени спадове.