Общи хороскопи зодия Овен
 Общи хороскопи зодия Овен

    Целите в живота на Овен ще се изменят често през 2012, а често и драстично.  Въпреки това всички промени ще се извършват обмислено, без излишна нервност и спонтанност.  През 2012 Овен трябва да избягва прекомерния риск в работата, кариерата, развитието си. Винаги се опитвайте да се вслушате във вътрешните си чувства и интуицията. Шестото чувство на овен през 2012 ще бъде особено чувствително и това ще се усеща и усилва в продължение на цялата година.  Би било жалко да не се възползвате от тази си дарба.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    В 2012 Овен е добре да подтиснат прекомерното си желание за лична свобода. Бъдете още по-последователи в постигане на целите си. Не се опитвайте да постигнете всички в твърде кратък срок, така ще се изправите пред обстоятелства, далеч надхвърлящи  собствените ви възможности.  Това ще бъде особено изразено в периода от май до октомври.
    Също така през 2012 е важно за вас да редувате периодите на активност, с такива на почивка.  Развитието на самоосъзнаването ще бъде важно за Овен.
    През втората половина на 2012 ще бъдете особено щастливи с общуване с определени хора.  Ще завържете нови връзки и изобщо комуникацията ще ви носи успокоение и презареждане.
    Очертават се ползотворни кратки пътувания и успешно сътрудничество.  Изобщо всички действия свързани с общуване, пътуване,  кратки курсове на обучение през втората половина на 2012 ще ви носят успех.
     Бизнес хороскопи Овен
     2012 във финансовата сфера се очертава като успешна.  Този период може да се характеризира със значителни придобивания, големи покупки. При вземане на самостоятелни решения е възможно натрупване на спестявания. Като се има предвид съвместната позиция на Марс и Юпитер в първата половина на 2012 г., ние можем да заключим, че Овен ще бъдат по-активни в работата си, което също ще има положително въздействие върху тяхното финансово състояние. През 2012 г.,
    Овен могат активно да търсят нова работа, ако заплатите в текущата работа не им харесва. Тук обаче трябва да се отбележи, че през февруари и март е малко вероятно да са подходящи периоди за това.
{jumi[ads/ads-468.php]}
       Любовни хороскопи зодия Овен
    В личните взаимоотношения е налице запазване на стабилността за типичния Овен. Това се обяснява и със засилената нужда на Овен за вътрешно, духовно самоосъзнаване.
    През 2012 г., Овен ще искат да видят  хора, на които могат да се доверят и на които може да се вярва. Това ще бъде важен момент, който ще играе важна роля в стабилността на отношенията.